bazár, predaj, inzercia, predám

Predám digitech trio+ band creator looper

Kategória: Strunové nástroje

Vecička ktorá nahradí celú kapelu.
Digitech trio +
Dokupený originál footswitch FS3X
Stav ako nové. PC 330Eur
Predám komplet za 190 EUR.
Predám  digitech trio+ band creator looper
Podobné inzeráty
DigiTech JamMan Stereo Looper/Phrase Pedal
Predám nepoužívaný DigiTech JamMan Stereo Looper/Phrase Pedal , 100% stav. S krabicou. 2 x som ho skúšala, je super, len ja nemám čas na hranie kvôli synovi.
Predám Digitech RP360XP
predám digitech RP360XP gitarový digitálny multi-efekt so vstavaným pedálom pre wah a expression efekty ponúka viac ako 160 rôznych simulácii aparátov, reproboxov a efektov. Po zapnutí RP360XP máte k dispozícii presne 54 simulácii aparátov, 26 simulácii reproboxov a 82 efektov, ktoré sú samozrejme plne nastaviteľné. Svoje vlastné efekty a ich reťazce si môžete ukladať do 99 pamäťových miest. Okrem nich je k dispozícii ešte 99 hotových továrenských presetov. V RP360XP-ke nájdete aj vstavaný 40 sekundový looper a 60 kvalitných bicích doprovodov. Všetko je zasadené v pevnej kovovej krabičke s troma prepínačmi a stereo výstupom. Okrem klasických výstupov máte možnosť efekt zapojiť aj pomocou USB. Samozrejmosťou je výstup na slúchadlá, AUX in, software Nexus Editor Librarian, vstup pre expression pedál a adaptér, ktorý je súčasťou balenia
digitech
predám plne funkčný Digitech RP360XP gitarový digitálny multi-efekt so vstavaným pedálom pre wah a expression efekty ponúka viac ako 160 rôznych simulácii aparátov, reproboxov a efektov. Po zapnutí RP360XP máte k dispozícii presne 54 si-mulácii aparátov, 26 simulácii reproboxov a 82 efektov, ktoré sú samozrejme plne nastaviteľné. Svoje vlastné efekty a ich reťazce si môžete ukladať do 99 pamäťových miest. Okrem nich je k dispozícii ešte 99 hotových továrenských presetov. V RP360XP-ke nájdete aj vstavaný 40 sekundový looper a 60 kvalit-ných bicích doprovodov. Všetko je zasadené v pevnej kovovej krabičke s troma prepínačmi a stereo výstupom. Okrem klasických výstupov máte možnosť efekt zapojiť aj pomocou USB. Samozrejmosťou je výstup na slúchadlá, AUX in, software Nexus Editor Librarian, vstup pre expression pedál a adaptér, ktorý je súčasťou balenia.
Electro Harmonix Canyon - Dleay / Reverb / Looper
Predám úplne nový pedál EHX Canyon, kupovaný v 5 mesiaci 2023, 100% stav, adaptér je súčasťou balenia. Multiefektový pedál typu Dleay/Reverb/Looper. Pedál Canyon ponúka až 11 rôznych efektov vo veľmi kompaktnom prevedení. K dispozícii sú všetky obľúbené typy priestorových efektov ako echo, modulovaný delay, reverzný delay, páskový delay, shimmer, sample hold, ale aj looper.
tc electronic ditto looper X2
malo používaný looper. na spodu je nalepené velcro. používané len doma Podrobný popis • looper • true bypass • pevné kovové prevedenie • ovládanie: Loop Level pre nastavenie hlasitosti loopu • 5 minút maximálny čas • nekonečná overdub funkcia • možnosť kroku späť • možnosť uložiť si loop do pamäte • vstavané efekty : half speed, reverse, backing track • stereo vstup a stereo výstup • napájanie 9V adaptérom, ktorý nie je súčasťou balenia
Predám DigiTech Whammy IV
Predám DigiTech Whammy IV