bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dizajnový Luster Vento 5524 H02 LW1 - čierny.

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám krátko používaný dizajnový Luster Vento 5524 H02 LW1, čierny, záviť E27, materiál kov. Na predaj mám aj BIELY. Len OSOBNÝ ODBER V DUNAJSKEJ LUŽNEJ, ROVINKE a okolí ALEBO V BRATISLAVE - Mlynské nivy.
Predám dizajnový Luster Vento 5524 H02 LW1 - čierny.
Podobné inzeráty
Plastový sťahovací luster
Predám úplne nový nepoužitý plastový sťahovací luster zn. WLA 02 FA 024 LW1 s ornamentmi ruží. Zvýhodnená cena 13.-Eur + poštovné, alebo osobný odber.
Rustikálny 6 ramenný a Drevený retro luster.
Predám rustikálny 6 ramenný elektrický sviečkový luster. 2 obvody., 6 ramenný sviečkový luster na reťazi. Zachovalý, plne funkčný. Káblovaný na 2 nezávislé obvody, 3 + 3. Kompatibilný s LED žiarovkami. Mosadzné časti, medzikusy. Závesný. Výška 30 cm bez závesnej reťaze, priemer 50 cm. Luster nesie známky použitia. Všeobecne dobrý stav. Cena: 50 eur ......................................... Drevený retro luster, lampa, svietidlo. Rozmery 45 cm x 40 cm. Kompatibilné s LED žiarovkami. Cena: 20 eur. Platí do zmazania. Inzerát platí do zmazania.
Nový zlatý luster na 8 žiaroviek
Predám nový, nikdy montovaný, zlatý luster na 8 žiaroviek, kúpený na nemeckom Amazone. Nastaviteľná výška pomocou pridavných tyčiek. Na mojich prvých 2 fotkách ho máme na najnižšej úrovni. Dôvod predaja: tento luster máme v 4 izbách ale nakoniec nad jedálenský stôl sme sa rozhodli kúpiť kryštálový luster, tak tento v poradí piaty predávame. Cena: 70€/luster + 8x6€=48€/žiarovky LED E27 1055 Lumenov z IKEA - úplne nové Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, Pezinok, Senec, Trnava, Smolenice.
Predam dizajnovy luster Nowodvorski LASER 8920
Predam dizajnovy luster Nowodvorski zo serie LASER 8920 Závesné svietidlá série LASER vynikajú jednoduchým prevedením. Sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach a variantách. Dĺžka kábla sa dá prispôsobiť, čím si svietidlo upravíte podľa potreby. Sú vhodné do obývacej izby, kuchyne, spálne. Parametre produktu Farba Čierna Materiál Oceľ Napätie 220-240V Krytie IP20 Objímka / pätica zdroja G9 Počet zdrojov 7 Maximálny výkon 7 x 10W Maximálny výkon jedného zdroja 10W Výška 490 mm Šírka 300 mm Dĺžka 1300mm vrátane kábla Priemer 300 mm Kupovane v novembri 2022. Nehodi sa do priestoru. Osadene LED ziarovkami G9 4200K Osobny odber alebo postou
Dizajnovy Luster EGLO
Predam dizajnovy luster EGLO FILETTA.Ako novy.Menili sme dizajn izby,tak ho posuvame dalej.
Detský stropný luster
Predám stropný luster vhodný do chlapčenskej detskej izby. Rozprávkový motív. Luster je v perfektnom stave, nevyblednutý a bez poškodení. Materiál: plast. Dá sa veľmi jednoducho výškovo nastaviť. Dôvod predaja: synko podrástol a je čas luster vymeniť za už nerozprávkový.. :)