bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Dr. Martens VEGAN JADON II MONO

Kategória: Topánky, obuv

Predám topánky Dr. Martens VEGAN JADON II MONO

veľkosť EU 42, čisto nové, ani raz obuté, s visačkami a krabicou

Dr. Martens VEGAN JADON II MONO

topánky, martens, kožené topánky, chelsea boots, zimné topánky.
Predám Dr. Martens VEGAN JADON II MONO
Podobné inzeráty
Dr. Martens 1461 Mono veľkosť 39
Bohužiaľ sme si nesadli a tak posúvam ďalej tieto krásne úžasné Dr. Martens - 1461 Mono celokožené čierne topánky s čiernym prešívaním, obuté do 10 krát veľkosť 39, osobný odber Košice alebo pošlem Paketou, cena 90 eur + poštovné, v prípade záujmu ma kontaktuj mailom kupované vo FreshLabels (ale dámska verzia)
Nové
Úplne nové,špičkové topánky DR.MARTENS - Jadon II Star vyrobené z pravej hovädzej kože potiahnuté farbou. Zvýšená podrážka. Veľkosť 45. Viac sa dočítate na priloženom linku. Pôvodná cena ,cca 250.euro ,moja rýchla kúpa, cena 50% z pôvodnej. Nesadla veľkosť synovi.
Nové topánky Dr. Martens 1460 Bex Mono Felix Rub Off
Nové, nenosené, komplet s krabicou, veľkosť EUR 38 (UK 5 / US 7), vegan, bežná cena 150,- EUR. Poštovné v cene. Viac info a fotiek:
Nove damske topanky dr martens Jadon
uplne nove nadherne,stylove zateplene topanky(komplet cele zvnutra aj vlozka) idealne na jesen/zimu. zvonku kozene. model Jadon, platforma-velky trend. velkost 39 - sedi. mne su zial velke, myslela som ze kozusina ich vyplni ale sedia na 39. cca 25cm pc 169€, tento model je velmi malo v zlave preto cena 100€ je za ne bezkonkurencna
poltopánky Dr. Martens 1461 vegan, čierne, č. 38
Predám vegan poltopánky značky Dr. Martens, model 1461, čiernej farby. Veľkosť je 38. Boli obuté len párkrát, predávam ich pretože mi nesadla veľkosť. Preferujem osobný odber v Bratislave, ale viem poslať aj poštou. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail alebo mobil (SMS).
Dr. Martens Vegan 1461
Predám krásne vegánske čisto nové poltopánky Dr. Martens. Dôvod predaja je zlá veľkosť. Môj priateľ, ktorý študuje v zahraničí mi ich poslal až z Anglicka na narodeniny a nesadla mi veľkosť. Sú mi veľké (číslo topánok je 40, ja mám však číslo 39). Sú v nich aj vložky do topánok, ktoré sa dajú jednoducho vybrať. Mala som ich na sebe obuté jeden krát- sú čisto nové. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať. - šnurovacie topánky - veľkosť: 40 - materiál: eko koža - farba : čierna