bazár, predaj, inzercia, predám

Predám drevenú bránu vhodnú na chalupu zahradu

Kategória: Dvere, brány

Predám bránu 2 krídla šírka 2x143 cm a mala bránka šírka 111 cm a výška 170cm srobovana. Materiál červený smrek hoblovane dosky morene lakované. Nutné bránu ošetriť znovu náterom.
Predám drevenú bránu vhodnú na chalupu zahradu
Podobné inzeráty
Predám drevenú bránu
Predám starú drevenú bránu, vhodnú na renováciu pre odborníka alebo zručného kutila. Materiál: smrekové drevo, masív Typ: dvojkrídlové, dvere v pravej strane Rozmer: výška 3340 mm, šírka 3050 mm Rozmer dverí: 2000 mm x 1080 mm Prikladám fotky pôvodne namontovanej, rozobranej starej brány, ktorú predávam a aj novej, ktorá je na mieste pôvodnej, pre ilustráciu.
Brána.  Na záhradu alebo chalupu,
Predám staršiu zachovalú bránu. Vhodná na záhradu alebo chalupu. Šírka brány:2 x 200 1x 100cm, výška 150cm. K bráne aj 3 stlpiky.
Garazova brana
Predam bielu elektrickú sekčnú garažovú bránu Sekčnú garážovú bránu s pohonom vhodnú pre otvor (š)255cm x (v)230 cm v prevedení biela – Zateplená – hrúbka izolácie 40mm. dvojdráha.plne fukčná elektrická bránu pre Vašu garáž za vyhodnú cenu. Funkčná,Komplet s núdzovým odblokom a dvomi diaľkovými ovládačmi.cena 500 eur viem zabezpečiť demontovanie
Predám dvojkrídlovú bránu
Predám dvojkrídlovú bránu ( rozmer krídla 175 x 160 cm, celková šírka brány 350 cm) + bránku (rozmer 85 x 160 cm) + 3 železné stĺpy. Vhodné ako vedľajšia alebo hlavná brána na dom, chalupu, záhradu...
Predám dvojitú bránu s branickou
Predám dvojitú bránu a malú bránu.
Predam segmentovu garazovu branu
Predam uplne novu nepouzitu segmentovu garazovu branu sedej farby z vonkajsej farby, z vnutra je biela. Sirka je 2180mm a vyska je 2320mm. Pohon je motor na dialkove ovladanie + 2 dialkove ovladace. Cena po dohode s dopravou a montazou. Ilustracne foto pre predstavu o aku branu ide.