bazár, predaj, inzercia, predám

Predam drez, kuchynske umyvadlo

Kategória: Kuchyne

Predám drez, kuchynské umývadlo. Cena 15eur.
Predam drez, kuchynske umyvadlo
Podobné inzeráty
KUCHYNSKÉ DREZY - sklený + nerezové
Predám KUCHYNSKÉ DREZY viac druhov - sklenený aj nerezové: SKLENENÝ: Predám sklenený KUCHYNSKÝ DREZ – nerezový drez so sklom. Sklo je čiernej farby, má 2 otvory, čo umožňuje si zvoliť pravú alebo ľavú stranu drezu (1 je na batériu, 2. na uzáver sifónu). Drez je bez sifónu. Rozmery celého drezu: 86 x 50 cm, V: 18 cm. Vanička nerezová: 40 x 34 cm. Priemer otvoru na sifón: 9 cm. (85,- €) NEREZOVÉ: Predám nerezový GUĽATÝ KUCHYNSKÝ DREZ – drez je nerezový, guľatý. S priemerom: 45 cm (vnútro: 38,5 cm), V: 14,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 3,5 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (15,- €) Predám nerezový OVÁLNY KUCHYNSKÝ DREZ – drez je oválny, kvalitnejší nerez. Rozmery: 47,5 x 41 cm (vnútro: 45 x 38,5 cm), V: 16,5 cm, hĺbka: cca 15 cm, šírka okraja – 1 cm. Otvor na sifón s priemerom: 5 cm. Drez je bez sifónu, znaky opotrebovania. (30,- €)
Predám drez (kúpili sme zlý rozmer)
Drez DH80, nerez. Nerezové drezy sú vyrábané najmodernejšou technológiou. Táto potravinárska ocel s vysokým obsahom chrómu a niklu (18 % Cr a 10 % Ni) je najvhodnejší materiál pre výrobu nerezových drezov, medzi ktorého základné prednosti patrí odolnosť proti korózií aj pri narušenom povrchu drezu, odolnosť proti vysokým teplotám, vysoká životnosť a hygiena. Váš drez nezhrdzavie, neolúpe sa a samozrejme ani nepraskne a nerozbije sa. Nerezová oceľ, z ktorej sú drezy vyrábané je šetrná k životnému prostrediu a je v hutníckej prvovýrobe plne recyklovateľná. V cene je započítaný kompletný sifón s prípojkou na umývačku riadu alebo na práčku. Tento drez je celoplošný - drez sa nedáva do pracovnej dosky, ale je miesto nej. DREZ NEMÁ OTVOR PRE STOJANKOVÚ BATÉRIU. Viac informácií celoplošný nerez kov - nerez, kartáčovaná nerez obdĺžnikový, rovný 80,00 cm 60,00 cm 15,00 cm Pôvodná cena: 55 eur
Nerezovy drez Franke
Predam nerezovy drez Franke MRX 110-50 aj s instalacnym prislusenstvom - vid obrazok. Drez je urceny na instalaciu pod pracovnu dosku. Viac info o dreze najdete tu: Drez je v super stave, minimum skrabancov.Drez bol pouzivany 3 roky. Drez predavam z dovodu vymeny pracovnej dosky a preusporiadania jej prvkov.
Kuchynský drez Blanco Classic 9E Jasmin
Predám drez značky Blanco Classic 9E je rohový granitový drez s výlevkou a odkvapávacou plochou. Drez je vhodný do skrinky s minimálnou šírkou 90x90/60 cm a montážou na pracovnú dosku. Farba : JASMIN Drez sa nepoužíval. Rozbaleny bez balenia. Kontaktovat mailom.
Kuchynský drez Blanco Classic 9E Jasmin_0107 41
Predám drez značky Blanco Classic 9E je rohový granitový drez s výlevkou a odkvapávacou plochou. Drez je vhodný do skrinky s minimálnou šírkou 90x90/60 cm a montážou na pracovnú dosku. Farba : JASMIN Drez sa nepoužíval. Rozbaleny bez balenia. Kontaktovat mailom.
Kuchynský drez SCHOCK GRANDO MAGNÓLIA nový
Predám kuchynský drez SCHOCK GRANDO M-100 v odtieni Magnólia, vyrobený v Nemecku, drez je nový ešte zabalený, materiál - prvotriedna kvalita Cristadur, s odkvapávacou plochou s vaničkou vľavo, s excentrickým ovládaním, rozmery 900 x 628 mm /podrobné rozmery viď. posledná foto/, montáž zhora na skrinku šírka 90 cm. Súčasťou drezu je kompletné príslušenstvo k montáži (odtokové armatúry, sitko/zátka, excentrické ovládanie, uchytenie). Nie je potrebné nič dokupovať aj s predvŕtanými otvormi na batériu a na excentrické ovládanie. Hodí sa na každý typ pracovnej dosky a ku každej kuchyni, najviac však vynikne ku kuchyni vo vidieckom štýle. Cena drezu sa pohybuje od 870,- do 1200 eur, teraz len 500,- eur, pretože má malú chybičku krásy a síce nepatrný škrabanček tenší ako vlas na odkladacej časti - viď. foto, inak je úplne v poriadku, takže sa dá bez problémov používať. Drez je nádherný, pôsobí honosne a zároveň aj nežne v jeho smotanovo krémovej farbe a určite je dominantou každej kuchyne, taktiež sa perfektne hodí aj na chalupu či chatu ..... Pozn.: prvých 5 foto je ilustračných, ako vyzerá drez osadený v linke