bazár, predaj, inzercia, predám

Predám dvojizbový byt v novostavbe v Bytči - Thurzové sady

Kategória: Byty

Ak hľadáte nový byt v krásnom prostredí, mám pre vás skvelú ponuku! Predávam úplne nový 2-izbový byt na novovybudovanom sídlisku Thurzove sady, ktoré sa nachádza v tichej a zelenej časti mesta. Byt je priestranný, svetlý a moderný, s balkónom a parkovacím miestom v cene.

Byt má rozlohu 57 m² + 5m² balkón a nachádza sa na 3. poschodí 5-podlažného domu s výťahom. V byte nájdete plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere, modernú kúpeľňu s vaňou a samostatnú toaletu. Byt pozostáva z vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s otvorenou kuchyňou s východom na balkón a spálne. Okná sú orientované na juhovýchodnú stranu, takže byt je slnečný a svetlý.

Toto je skvelá príležitosť pre tých, ktorí hľadajú pohodlné a moderné bývanie v dobrej lokalite. Byt je k dispozícii ihneď, stačí sa len nasťahovať.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo na e-maile Teším sa na Vás!



Počet izieb: 2
Celková rozloha: 57m²
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Internet: optika
Kúpeľňa: áno
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Balkón: áno
Pivnica: áno
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené z: tehla
Zariadenie: nezariadený
Zateplený objekt: áno
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: A
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Orientácia: juhovýchodná
Predám dvojizbový byt v novostavbe v Bytči - Thurzové sady
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM, 2-izbový byt, Bytča - Thurzove sady
Na prenájom 2-izbový byt v novostavbe v Bytči. Projekt je známy pod názvom Rezidencia Nová Bytča – Thurzove sady. Byt sa nachádza na 2/5 poschodí s výťahom. Úžitková plocha bytu je 52,54 m2 + balkón 6,69 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa, obývacia izba s kuchyňou. Výstup na balkón je z obývacej izby. V byte je podlahové kúrenie ovládané termostatom. K bytu prislúcha 1 parkovacie miesto a pivnica o rozlohe 3,41 m2. Byt sa bude prenajímať zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, skriňa. Bytový dom je murovaný z tehly, zateplený 18 cm minerálnou vlnou. Energetická trieda je A0, čo zaručuje nízke mesačné náklady. Byt so severozápadnou orientáciou sa nachádza v novovybudovanej a tichej lokalite. Mesto Bytča poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, gymnázium, súkromná stredná odborná škola, potraviny, reštaurácie, kostol, záhradníctvo, fitness a kaštieľ). Predpokladaná kolaudácia bytového domu je naplánovaná na jeseň 2023. V prípade záujmu je možnosť odkúpiť byt, kde z kúpnej ceny budú odpočítané zaplatené nájmy. Cena mesačného prenájmu vrátane energií a parkovacieho miesta je 500 € + 2x depozit pri podpise zmluvy o prenájme.
NA PREDAJ, 2-izbový byt, Bytča - Thurzove sady
Na predaj 2-izbový byt v novostavbe v Bytči. Projekt je známy pod názvom Rezidencia Nová Bytča - Thurzove sady. Byt sa nachádza na 3/5 poschodí s výťahom. Úžitková plocha bytu je 56,48 m2 + loggia 4,92 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: chodba, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, spálňa, obývacia izba s kuchyňou bez kuchynskej linky. V byte je podlahové kúrenie ovládané termostatom. K bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto a pivnica o rozlohe 2,81 m2. Bytový dom je murovaný z tehly, zateplený 18 cm minerálnou vlnou. Energetická trieda je A0, čo zaručuje nízke mesačné náklady. Byt s juhovýchodnou orientáciou sa nachádza v novovybudovanej a tichej lokalite. Mesto Bytča poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, gymnázium, súkromná stredná odborná škola, potraviny, reštaurácie, kostol, záhradníctvo, fitness a kaštieľ).
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
NA PREDAJ, 2-izbový byt, Bytča - Jablone
Na predaj 2-izbový byt v novostavbe v Bytči. Projekt je známy pod názvom Thurzove sady - Jablone. Byt sa nachádza na 2.NP s výťahom. Úžitková plocha bytu je 42,85 m2 + balkón 5,66 m2. Dispozičné riešenie bytu je nasledovné: vstupná chodba, kuchyňa prepojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa s WC. Výstup na loggiu je z oboch miestností. K bytu prislúcha vlastné parkovacie miesto a pivničná kobka o rozlohe 1,74 m2, ktorá sa nachádza na poschodí v blízkosti bytu. Na prízemí sú spoločné priestory zabezpečené kamerovým systémom (vhodné na úschovu bicyklov alebo kočíkov). Bytový dom je murovaný z tehly a zateplený minerálnou vlnou. Vďaka rekuperácií prívodu vzduchu sú nízke mesačné náklady. Správcom je MPM správcovská spoločnosť. Byt s južnou orientáciou sa nachádza v novovybudovanej a tichej lokalite. Mesto Bytča poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, gymnázium, súkromná stredná odborná škola, potraviny, reštaurácie, kostol, záhradníctvo, fitness a kaštieľ). Cena nehnuteľnosti je 127 230 €.
| príjemný 1i BYT s balkónom v modernej novostavbe, Ovocné S
Na predaj, útulný 1i (2i) BYT s balkónom, a s výhľadom do parku, v novostavbe Ovocné Sady (1.Etapa) v obľúbenej časti Trnávka, BA II. Príjemný byt má rozlohu 31 m2 plus loggia (2,8m2) s pivnicou (1,7m2) a je situovaný na 3./ 7.posch. s výťahom a s krásnym výhľadom do parku. Štýlový a nikdy nepoužívaný byt s dostatkom úložného priestoru, v obľúbenej lokalite, sa predáva v štandarde, kúpeľňa s vaňou a toaleta. Byt je pôdorysne riešený tak, aby spĺňali náročné požiadavky na moderné a pohodlné bývanie. Projekt Ovocné Sady spoločne vytvára harmonickú súhru a zároveň atraktívne a dostupné bývanie. Súčasťou novej štvrte je rozsiahly centrálny park s detským ihriskom, s komunitnými grilmi pre posedenie s priateľmi či verejná materská škola. Projekt je svojou polohou predurčený pre pohodlný mestský život v blízkosti prírody. Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť. Príďte sa sami presvedčiť o výhodách bývania pri novom parku. Ovocné sady, to sú kvalitné a praktické byty, funkčná architektúra i verejné priestory s výbornými možnosťami na šport či relax, a to všetko len kúsok od vášho nového domova. Atraktívna štvrť pre aktívnych ľudí aj rodiny s deťmi, či staršiu generáciu, prináša moderné bývanie s množstvom príležitostí na trávenie voľného času. Nespornou výhodou je blízkosť hlavného cestného ťahu a výborné napojenie na diaľničné obchvaty a nová zástavka MHD. Ak túžite po aktívnom živote, Ovocné sady sú ideálnou voľbou. K dispozícii je aj parkovacie miesto, hneď pred vstupnou branou, v cene 10.000,-€ Úspešná kolaudácia prebehla na jeseň 2022. Odovzdanie bytu bolo realizované v Máji 2023. Jedinečná atmosféra Ovocných sadov si vás natoľko podmaní, že už nebudete chcieť odísť. Ovocné sady, to je dostupné bývanie, ktoré vám umožní žiť naplno.. TOPPONUKA TOPPONUKA Poschodie: 3 Počet poschodí: 7 Počet izieb: 1 Obytná plocha: 33.74m² Celková rozloha: 33.74m² Úžitková plocha: 33.74m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: áno Balkón: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Orientácia: juhovýchodná
Predaj 2 izbového bytu 106 m2 Račianska ulica, Bratislava
Ponúkam na predaj dvojizbový byt na Račianskej ulici, v Novom Meste, Bratislava Byt má 106 m2 Nachádza sa na druhom poschodí s výťahom. Má vysoké stropy a je komplet zariadený. Prešiel kompletnou rekonštrukciou Je veľmi dobre riešený, má dve samostatné izby a kuchyňu. Cena: 327 000€ / dohoda Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na predaj Bratislava, Bratislava byt na predaj Dvojizbový byt na predaj Bratislava Račianska ulica byt na predaj Predaj bytu Račianska ulica Nové Mesto predaj bytu Predaj bytu Nové Mesto Bratislava Bratislava predaj bytu Nové Mesto dvojizbový byt na predaj predaj bytu Bratislava nové mesto Dvojizbový byt na predaj Bratislava Nové Mesto Račianska ulica byt na predaj