bazár, predaj, inzercia, predám

Predám efekt Fab na elektrickú gitaru

Kategória: Zvuková technika

Predám efekt Fab na elektrickú gitaru v bezchybnom stave, je nový, raz použitý, chcem sa ho zbaviť, cena je 15eur.Volať po 17 00 hod. do 22 00 hod.SMS a email nečítam.
Predám efekt Fab na elektrickú gitaru
Podobné inzeráty
Source audio Hothand, wah efekt
Predám tento zachovalý, robusný efekt... ..originálny efekt pre experimentátorov, žiaľ nemám senzor.. ..použiteľné ako auto-wah, pre zberateľa alebo po zainvestovaní do senzoru, ako plnohodnotný efekt. 40€
Predám gitarový efekt Caline Baker Street
Predám gitarový efekt Caline Baker Street. Efekt bol párkrát zapojený v domácich podmienkach, stav ako na foto. Cena 25 €. Cena je pevná. Zjednávači a podvodníci – nie, ďakujem. Pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte formou odkazu pod inzerátom, nakoľko preferujem mailovú komunikáciu. Na SMS nereagujem.
PÁRTY STANICA FENTON VDJ800
Predám PÁRTY STANICU FENTON VDJ800 VDJ800 je párty stanica v plnej veľkosti so vstavanou batériou.To vám umožní vziať si VDJ800 so sebou a prehrávať svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek chcete.VDJ800 je dodávaný so širokopásmovým prijímačom BT,takže váš smartphone môže pri prehrávaní hudby bezpečne zostať vo vrecku.Externý pevný disk môžete pripojiť priamo k vstupu USB a prehrať tak celú svoju hudobnú zbierku.Extra vstup pre gitaru a mikrofón vám umožní použiť párty stanicu aj ako mobilný gitarový zosilňovač.Prehrávač médií so vstupom USB/SD/BT a Aux.Výkonný zosilňovač 240 W.Najvyššie položený dok pre tablet.Nahrávanie MP3 cez USB.Funkcia opakovania.Echo efekt na vstupe pre mikrofón.Ovládanie basov a výšok.Stereo 5-pásmový ekvalizér.1 vstup pre mikrofón (6,3 mm konektor).1 vstup pre gitaru (6,3 mm jack).Infračervené diaľkové ovládanie.Rozmery (D x Š x V).250 x 500 x 215 mm.Hmotnosť 7kg.
Predám basový efekt Darkglass Adam
Predám basový efekt Darkglass Adam. Kupovaný v januári 2021. Plne funkčný bez poškodení.
Predám gitarový efekt Joyo Oxford Sound
Predám gitarový efekt Joyo Oxford Sound, párkrát zapojený v domácich podmienkach. Cena 25€. Cena je pevná. Zjednávači a podvodníci – nie, ďakujem. Pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte formou odkazu pod inzerátom, nakoľko preferujem mailovú komunikáciu. Na SMS nereagujem.
Predam kvalitny reverb TC Helicon VoiceTone R1 + ZARUKA
Predam kvalitny reverb pedal TC Helicon VoiceTone R1. Sucastou je aj original napajaci adapter. Efekt ma super kvalitny zvuk aj ovladanie. 100% vizualny aj funkcny stav. Stav noveho kusu. ZARUKA do 09/2024 Ak sa mi nedovolate, nechajte mi SMS, email a ozvem sa Vam spät. Reverb pedál procesor, poskytuje 8 rôznych reverb štýlov (hall, plate, theater, club, room, studio, arena). Umožňuje ovládať efekty pomocou špecialneho mikrofónu so spínačom (TC Helicon MP-75). Vyhladavanie : efekt, efektovy procesor, efektovy pedal, Boss, TC Electronic, …