bazár, predaj, inzercia, predám

Predám elektrickú odsávačku materského mlieka Philips Avent

Kategória: Ostatné drobné

Predám používanú odsávačku materského mlieka Philips Avent bez fľaše. Kúpená ako používaná, tiež bez fľaše, ale ja som ju použila iba pár krát. Je potrebné si ju vysterilizovat.
Predám elektrickú odsávačku materského mlieka Philips Avent
Podobné inzeráty
Elektrická odsávačka
Elektrická odsávačka Dobrý deň Mám na predaj elektrickú odsávačku mlieka Značka Canpol babies predstavuje elektrickú odsávačku mlieka EasyStart, ktorá chráni aj podporuje naštartovanie laktácie (tvorbu mlieka). Môžete sa tešiť na efektívne odsávanie mlieka a trojstupňovú reguláciu sily sania, ktorá napodobňuje sací rytmus bábätka. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Materské mlieko môžete odsávať rovno do priloženej fľaštičky s objemom 120 mililitrov alebo do zásobníka na mlieko. Odsávačku ocenia mamičky, ktoré chcú podporiť tvorbu mlieka alebo naopak uľaviť od naliatych pŕs, ale pomôže aj v prípade, keď vám zdravotný stav nedovolí prirodzene dojčiť. Bola použita 3 krát je vysterilizovaná! Cena je 35€ ale rozumnej dohode sa nebráním.
Philips ohrievač fliaš baby NEW
Rýchlosť ohrevu – 150 ml mlieka už za 3 minúty Kompatibilný so všetkými fľašami a nádobami Philips Avent Cirkulácia mlieka zabraňujúca vznikom miest s príliš vysokou teplotou Praktická funkcia rozmrazovania Možnosť využiť aj na ohrev detských pokrmov Intuitívna obsluha Inteligentná funkcia udržiavania ideálnej teploty Je v stave novom použitý pár krát potom sme dostali iný Pošlem aj kuriérom DPD
Philips AVENT Ohrievač fliaš SCF355
Rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie materského alebo sušeného mlieka a inej detskej stravy
Philips Hue Bridge 2.1
Predám Philips Hue Bridge 2.1. So systémom PHILIPS HUE Bridge odstránite hranice predstavivosti a vytvoríte svoj systém Philips Hue. Pripojte k nemu až 50 svetiel Philips Hue. Ovládajte svetlá tak, ako chcete. Ide o jednoduchý, spoľahlivý a nadčasový systém. Mozog inteligentného osvetlenia Philips Hue Bridge je hlavnou súčasťou inteligentného osvetlenia. Na ovládanie svetiel využíva modernú technológiu ZigBee. Hue Bridge umožní pripojiť a ovládať až 50 svetiel a príslušenstvo. K Hue Bridge môžete pripojiť až 12 druhov príslušenstva ako inteligentné spínače, senzory a ďalšie prvky. O jednoduché nastavenia sa postará aplikácia Hue. Nastavíte pomocou nej pravidelné činnosti, časovač, či vlastné scény osvetlenia. Dôvod predaja: Prechod na iný Zigbee hub.
Beurer BY40 elektrická odsávačka mlieka
Predám 2 mesiace používanú elektrickú odsávačku mlieka Zn. Beurer BY40 Pc. 95€ Posielam len po prevode na účet Poštovné platím ja Viac info tu
Elektrická odsávačka mlieka
Predám elektrickú odsávačku mlieka použitá 1x,plne funkčná ,