bazár, predaj, inzercia, predám

Predám elektrický Harley 50km/h 266km

Kategória: Ostatné

Predám elektrický HARLEY 92 model X1 change battery 50km/h 266km.
Baterka: 72V/16Ah/1152WH.
Príslušenstvo: veľké sedadlo pre 2-3 osoby,predné svetlo, smerovky, spätné zrkadlá, klakson.
Doplnkové príslušenstvo:zadné svetlo, tachometer GPS, držiak zadný 40kg, Harley zadná kapsa BIG, držiak telefónu, nabíjačka 1xUSB, Harley prilba, Harley okuliare.
Prepájač na 3 rôzne rýchlosti.

Predajná cena: 1100 EUR za chopper a 450 EUR za doplnkové príslušenstvo. Spolu 1550 EUR.
Vsetko polovicne alebo nizsie ceny!

Pôvodná cena pri nákupe: 2259 EUR + náhradná baterka 480 EUR, doplnkové príslušenstvo s montážou 1170 EUR, spolu 3909 EUR.
NEVERTE NA LACNE PONUKY ZA 400-600 EUR.BUDU ASI MAT SLABY DOJAZD A SLABE PRISLUSENSTVO :-(

Treba vidieť! Dá sa pozrieť aj počas pracovných hodín v priebehu dňa.
Predám elektrický Harley 50km/h 266km
Podobné inzeráty
Elektrická kolobežka Harley
Predám elektrickú kolobežku Harley vo vynikajúcom stave + vylepšenia (viď fotky). Elektrická kokobežka Harley červenej farby. Motor 1200-1400 Watt. Tempomat 25-30-50km/hod. 2x batéria 72W. 2x stojan. 3x brašne. Alarm. Prídavné svetlá atď.
Prívesky na krk Skull a Harley
Predám dva nové prívesky na krk Skull a Harley z chirurgickej ocele. Rozmer: Harley 5cm a lebka 3,5cm. Osobný odber alebo poštovou dobierkou (+ 3,90.-€). Inzerát je platný pokiaľ ho nezmažem. Pre info volať.
Kosenie, mulčovanie záhrad, pozemkov a neudržiavaných plôch
Dobrý deň, Ponúkam okrasné aj úžitkové kosenie (na seno), mulčovanie, čistenie pozemkov, záhrad, lúk, areálov, svahov či zarastených, neudržiavaných a ťažko prístupných plôch svahovým mulčovačom 4x4, bubnovou a záhradnou kosačkou. - Výborná prejazdnosť (šírka mulčovača - 106cm) - Výborná dostupnosť (vďaka nízkemu ťažisku a pohonu 4x4) - Vysoký výkon (zvládne pomulčovať vysokú trávu aj menšie kríky, konáre, burinu či krtince a mraveniská). - Praktickosť (bez potreby hrabania pokosenej trávy) Cena: cca 0,10€ - 1m² Cena je orientačná, záleží od veľkosti pozemku, od výšky trávneho porastu, členitosti terénu, predchádzajúcej údržby a celkového stavu pozemku. Presná cena sa stanovuje pri obhliadke. Doprava: (ráta sa cesta tam aj späť) Do 20km = 0,50€ za 1km Do 50km = 0,30€ za 1km Nad 50km = 0,25€ za 1km Štartovací a cieľový bod: Spišské Podhradie
Vozík elektrický GR 570
Vozík elektrický GR 570 Inovovaný elektrický vozík GR 570 je neskladateľný exteriérový vozík. Je určený pre pohyb hlavne vonku, k čo-mu je dokonale vybavený. Veľké zadné kolesá (350x80 mm) poháňajú výkonné motory (2 x 300W). Predné kolesá sú vo veľkosti 230x65 mm a umožňujú prekonávať aj väčšie nerovnosti. Kolesá môžu byť vzduchové alebo plné. Plášte na pohonných kolesách s drsným vzorom umožňujú dobrý záber aj v rozmočenom teréne. Masívna kovová konštrukcia vozíka zabezpečuje dostatočnú tuhosť vozíka, ktorý znesie aj tvrdšie zaobchádza-nie. Pri pohybe za zníženej viditeľnosti sa osvedčí osvetlenie vozíka LED diódami. Vozík sa vyznačuje sklápateľ-ným operadlom, nastaviteľným podľa požiadaviek užívateľa. K zvýšeniu pohodlia je elektricky prestaviteľný sklon celého sedadla. Medzi ďalšie výhody patrí napájanie dvomi uzavretými (gélovými) batériami s kapacitou 80Ah, s ktorými je možné prejsť približne 55 km. Do základnej výbavy patrí aj odklápateľný držiak ovládacieho prístroja, ktorý umožní odklopenie riadenia pri státí pri stole. Medzi výhody vozíka môžeme zahrnúť aj jeho maximálnu rýchlosť, ktorá je 12 km/h a je nastaviteľná v piatich stupňoch. Predám značkový kvalitný elektricky invalidný vozík na vonku vo výbornom stave používaný 90% v interiéri je používaný asi tri roky ma svetla, smerovky, nový 5900€ teraz 2500€ prípadne navrhnite cenu , nech ešte pomôže
Elektrický ohradnik - oplotok AS-1100 kone, kravy,..
Ako Funguje elektrický plot? Elektrický plot funguje tak, že spôsobuje, že zvieratá pocítia krátkodobý pocit bolesti v dôsledku prúdenia elektrického prúdu cez ich telá pri kontakte s drôtmi plotu. Potom sa zvieratá reflexne stiahnu z plotu a po niekoľkých kontaktoch sa zvieratá vyhnú kontaktu s drôtmi plotu. Impulzy prúdu napriek vysokému napätiu nepredstavujú ohrozenie zdravia a života za predpokladu dodržania zásad bezpečnej prevádzky. Výhodou elektrických plotov sú nízke náklady na inštaláciu, ľahká prenosnosť a jednoduchá obsluha. Elektrické ploty sú ľahké, lacnejšie ako tradičné ploty, dajú sa ľahko rozobrať a presunúť z miesta na miesto. Elektrický plot je v prevádzke veľmi efektívny. Jeho komponenty sú certifikované na bezpečné použitie. Sada je určená na stavbu krátkych plotov pre malé domáce zvieratá (PSI, MAČKY) a pre hospodárske zvieratá s krátkou srsťou (napr. KONE, KRAVY). Pre divé zvieratá a zvieratá s hrubou srsťou (ovce, kozy) alebo so strednou alebo dlhou srsťou odporúčame súpravy s vyššou impulznou silou. Sieťový a batériový zdroj energie, Môže byť napájaný zo siete 230V alebo z 12V batérie. SADA obsahuje: 1. zdroj AS 1100 2. Napájací zdroj pre ohradník (umožňuje napájanie napájacieho zdroja zo siete 230 V) 3. Varovný signál 4. Krokodylky- svorky na pripojenie napájacieho zdroja z batérie 5. 1,5 metrový kábel na pripojenie zdroja energie k uzemňovaciemu kolíku 6. Pripojovací kábel 1,5 metra na pripojenie zdroja energie k opleteniu 7. Drôt - 250 metrov 8. Uzemňovací kolík 9. Konektor CLIP r3 na opletenie 10. Stĺpik 105 cm biely - 20 kusov 11. Návod na obsluhu a montáž 12. Záručný list Elektrizátor batérií AS-1100 1,1J / 0,5J na striedavý prúd Parametre zariadenia: napájanie: 12V, 230V vstupná energia: 1,1J výstupná energia: 0,5J záruka: 3 roky Energizér AS 1100 je ideálny na stavbu krátkych a stredne veľkých plotov. Energetický zdroj môže byť napájaný z elektrickej siete pomocou napájacieho zdroja aj z batérie. Je to vynikajúci produkt, ktorý vám umožní postaviť efektívny elektrický plot. Energetický zdroj pracuje v dvoch režimoch: TURBO a ECO Režim TURBO dodáva maximálnu energiu. Výstupná energia TURBO - 0,5J Režim ECO znižuje spotrebu energie batérie. Výstupná energia v režime ECO - 0,37J Volať najlepšie po 17:00, pripadne písať sms/email kedykoľvek. Dodanie do Týždňa.
Nový Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov
Elektrický obojok. Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super. Tento obojok je vhodný pre väčšie plemená, alebo tvrdohlavé psy. Obojok váži 184 gramov. Obojok má 5 operačných úrovní korekcie s možnosťou nastaviť iba vibrácie. Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super batérie: 9V batéria signalizácia vybitia batérie: LED svetelná kontrolka, ak je slabá batéria kontrolka bliká 1x každých 4-5 sekúnd vodotesnosť vodotesný - nie však ponoriteľný! korekcia: zvuková a statická korekcia intenzita korekcia:obojok má 5 úrovní nastavenia korekcie - možnosť nastaviť iba vibráciu rozmery:6.4cm x 3.8cm x 3.8cm (hrúbka)hmotnosť:184,3 gvhodné pre:určené hlavne pre väčšie plemená, avšak môže byť použité aj na menšie plemená ,životnosť batérie:1 - 3 mesiace