bazár, predaj, inzercia, predám

Predam elektricky kotol so zásobníkom

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Ray zostava elektrického kotla s externým zásobníkom s trojcestným ventilom FUGAS Protherm

Dostatok teplej vody je jedným zo štandardov príjemného bývania. Užívateľ právom požaduje taký zdroj teplej vody, ktorý by bol k dispozícii kedykoľvek v dostatočnom množstve, s možnosťou regulácie a samozrejme pri zachovaní ekonomiky prevádzky. Splnenie týchto požiadaviek ponúkajú zostavy Raja, ktoré sú zložené z plynového kotla alebo elektrokotla a 117 litrového zásobníka teplej vody.

Výbava a vlastnosti zostáv Ray:
- kombinácia zásobníka teplej vody s elektrickým kotlom Raja
- nastavovanie požadovanej teploty vody v zásobníku priamo na displeji kotla
- umožňuje odber veľkého množstva teplej vody na niekoľkých miestach súčastne a zaisťuje jej priebežné dohrievanie
- objem zásobníka 117 litrov
- kvalitná tepelná izolácia zásobníka
- nenáročná údržba

v prevadzke bol 2 vykurovacie sezony
Dohoda na cene mozna
Predam elektricky kotol so zásobníkom
Podobné inzeráty
Plynový kondenzačný kotol Protherm, Vaillant, Bosch Junkers
Ponúkam plynové kondenzačné kotle značky Protherm, Vaillant, Bosch Junkers, Viessmann podľa vlastného výberu. Kotol len do kúrenia Kotol s externým zásobníkom TV Kotol so vstavaným zásobníkom TV Kotol s prietokovým ohrevom TV Ponúkam aj ostatný kúrenársky materiál ako bojlery tv, akumulačné nádrže, čerpadlové skupiny, dymovody, radiátory, ventilové sety, potrubie kúrenia, podlahovky, rozdeľovače, styrodosky, Predaj na faktúru, so zárukou výrobcu. Dovoz v cene, rozvoz po celom SK. Inzerát platný do zmazania.
Listinovy kotol Ferroli SFL 3, 22kW
Liatinový kotol Ferroli SFL 3, 22kW s pel. horákom SUN P7 Ponúkam na predaj Liatinový kotol Ferroli SFL 3, 22kW s peletovým horákom SUN P7 a zásobníkom 195L. Používaný ale plne funkčný. Kotol je možné použiť aj na tuhé palivo, drevo, uhlie. Kotol je komplet ak by náhodou niečo na fotkách nebolo vidieť.
Plynový kondenzačný kotol so zásobníkom, dvojokruhový, 17kW.
Predám cca 10-ročný špičkový plynový kondenzačný stacionárny kotol Geminox TRHs 2-17B 120DC so 120 l zásobníkom. Dvojokruhový (radiátory a podlahovka) s možnosťou napojenia aj na solárny systém. Zabudovaný 120 l zásobník TUV. Viac info napr. tu: Len odobný odber. Dohoda na cene možná.
Kotol Tatramat
Predám vynikajúci kotol značky Tatramat, ideálny na účinné a spoľahlivé vykurovanie vášho domova! Na predaj mám kotol značky Tatramat, ktorý vám poskytne spoľahlivé a účinné vykurovanie pre váš domov. Tatramat je uznávaná značka so skúsenosťami v oblasti vykurovacích systémov, a tento kotol je zárukou kvality a výkonu. Tento kotol značky Tatramat je ideálny pre rodinné domy, byty alebo menšie komerčné objekty. Jeho kondenzačná technológia umožňuje účinnejšie využitie paliva, čo vedie k nižším nákladom na vykurovanie a zároveň k ochrane životného prostredia. Kotol bol starostlivo udržiavaný a je vo vynikajúcom technickom stave. Môžete si byť istí, že poskytne spoľahlivú prevádzku a komfortné vykurovanie pre váš domov. Treba si prísť odmontovať a zobrať. KOMUNIKÁCIA IBA CEZ MAIL
Kotol teplovodný kondenzačný na vykurovací olej-Rotex 20 kw
Predám kondenzačný teplovodný kotol Rotex , výkon 20 kw , kotol je hliníkovo - nerezový (vysoká účinnosť ohrevu vody) , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Kotol na pelety so zasobnikom
Predám na zákazku vyrobený so 4mm nerezového plechu (žiadny obyčajný plech) peletový kotol s horákom Ferroli Sun p7 výkon 13,5kW - 34kW + zásobník na 360kg peliet. Kotol má výhodu, že zaberie omnoho menej miesta ako klasický peletový kotol. Je veľmi spoľahlivý, funguje perfektne. Použivaný jednu sezónu, stále zapojený a funkčný v systéme. Dôvod predaja sú zdravotné problémy ktoré sa mi vyskytli, inak by som ho nepredával. Možnosť dohody.