bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Elektronkový zosilňovač Audio Research 110

Kategória: Zosilňovače

Predám referenčný výkonový Elektronkový zosilňovač Audio Research Reference 110.

Zosilňovač Audio Research Reference 110 s výkonom 2x110W poskytne excelentný zvuk aj nizkocitlivym reprosustavam. Výkonové elektronky sú SOVTEK 6550C a majú nahratych 1864 hodín.

Zosilňovač je v TOP technickom a optickom stave. Je dodávaný s originálnym napájacim káblom a návodom. Bez originálneho balenia. Preferujem osobný odber.

Pôvodná cena: 12000€

Cena teraz : 3999€

Jadis manley VTL NAT Mcintosh rotel leben Pass Krell accuphase luxman balanced audio
Predám Elektronkový zosilňovač Audio Research 110
Podobné inzeráty
Audio Research GSi 75 G integrované lampový zosilňovač USA
Integrovaný elektrónkový (lampový zosilňovač) Audio Research GSi 75 G Series. V plne výbave (výkon 2x75 wattov).4 x KT150 2 x 6N30P. Stav pouzity - veľmi zachovali, ako novy. Bežal málo, aktuálne 836 hodín (merič casu prác elektrónok KT-150) Zosilňovač pozostáva z predzosilňovača (s phono), koncového zosilňovača, D/A prevodníka a slúchadlového zosilňovača. Celokovové diaľkové ovládanie + psb USB 3 upgrade . Zakúpené v Nuklon Kiev novy , som druhy majiteľ Súčasťou je originálne balenie a všetko príslušenstvo vrátane nákupnej faktúry. Osobné odovzdanie s platbou v hotovosti v okolí Ostravy a po dohode možné aj po cele CR , SK alebo PL Vyzdvihnutie a počúvanie možné v blízkosti Ostravy Predávam iba z dôvodu aktualizácie na vyšší model Prosím v prípade vážneho záujmu o telefónny kontakt vopred Cena 7100 EUR foto : TEST : info :
Elektronkový Zosilňovač JADIS JA200
Predávam vstupenku do elektrónkového neba a Rolls-Royce medzi elektronkovymi zosilňovačmi - Elektronkový Zosilňovač JADIS JA200 - Nekompromisna konštrukcia - dual Mono s oddelenou napajacou časťou - Nekompromisný zvuk - TOP stav - Trvalý výkon 2 x 160W v čistej triede "A" - 10 výkonových elektroniek typu EL34/KT88/KT90/KT120/6550 na kanál - Nainštalovaná úplne nová sada prémiových výkonových a riadiacich elektroniek v cene vyše 1000€ - Možnosť použitia reprosústav s impedanciou: 1Ω do16Ω - AutoBIAS výkonových elektroniek - Rozmery jedného šasi : 680 x 300 x 290mm - Celková Hmotnosť: 125kg Preferujem osobný odber Cena 9990 € Cena aktuálneho modelu JA200 MK2: 39300€ Ako Mcintosh leben Pass Krell vtl manley audio research accuphase luxman balanced audio
Elektronkovy zosilňovač
Predám tento elektronkovy zosilňovač v čistej A triede. Budiace elektronky ecc83 a koncové EL34. Výstupný výkon 18W alebo aj 9W.Zosilňovač má aj phono vstup elektronkovy ecc82 čo je veľmi dobré po zvukovej stránke.
AYON SPIRIT KT150  5 GENERACIA.
Predam malo puzivany elektronkovy zosilnovac Ayon Spirit III KT150. Posledna generacia pred Ayon Spirit V . Zosilnovac ma aj symetricky vstup , je mozne ho pouzivat ako samostatny koncovy zosilnovac a predzosilnovac. Spickovy zvuk , elektronky s dlhou zivotnostou . Pouzivany bol iba cca 100 hodin v druhej zostave. Mam kompletne balenie s krabicou , nepouzivane dialkove ovladanie , zarucny list a doklad o kupe. Kupovany na Slovensku , prvy majitel.Aktualna verzia Ayon Spirit ma teraz cenu 7500 eur. Popis najdete tu : McIntosh,Copland,Denon,Audio Research,Sony,Accuphase,Marantz,Luxman
Elektrónkový zosilňovač
Predám použitý DIY elektrónkový koncový zosilňovač push-pull. Šasi z masívneho dreva. Vstupy 2 x RCA, výstupy 4 a 8 ohm (aj 16 ohm, tento výstup však nie je vyvedený) - banány 4 mm, sieťová zásuvka IEC s vypínačom a poistkou. Predzosilňovač: ECC82, invertor: ECC83S, koncový stupeň: 2 x EL34, zdroj: dvojcestný polovodičový usmerňovač, výstupné transformátory Hammond 1645A. Výkon 2 x 35 W. Je to kópia legendárneho zosilnovača Dynaco ST70. Zosilňovač bol nedávno doplnený o obvod pre automatické nastavenie pracovného bodu koncových elektrónok. Pre zaujímavosť uvediem, že cena súčiastok/komponentov bola cca. 670 eur. Telefónne číslo je fiktívne. Preferujem kontakt e-mailom. V prípade záujmu zadajte telefónne číslo, zavolám vám. Výhradne osobný odber. Inzerát je platný do vymazania.
Predám referenčný elektrónkový phono predzosilňovač Valvenia
Predám plne elektrónkový phono predzosilňovač Valvenia VA 40. Nejedná sa o hybridné zapojenie. Je to nový výrobok so zárukou. Bližšie informácie sú na stránke: alebo telefonický kontakt: (Podobné ako ProJect Audio Research McIntosh Krell Musical Fidelity Classe Copland Thorens Hegel Luxman Nakamichi Naim Accuphase NAD Audia Flight Mark Levinson Bryston)