bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Engl Invader 1,

Kategória: Zvuková technika

Predám Engl Invader 1, s drobnými kozmetickými chybičkami. Skvelý čistý, ale aj skreslený - brutalny zvuk. Možnosť vyskúšať u mňa doma v skúšobni. Dohoda možná!! Cena noveho bola: 2300€ teraz 999€!!
Predam Engl Invader 1,
Podobné inzeráty
Celolampové kombo Engl screamer 50
Predám celolampové kombo Engl screamer 50 + Engl Z5 footswitch + obal + stojan na naklonenie. Kombo je vo vynikajúcom stave, len na ľavej strane predného panela sú pokrútené nálepky input, clean, lead - čo nieje žiadna vada. Na internete je naň veľa recenzií a aj videí. Predávam ho lebo už dlhšie hrám cez Fractal AX8. Možnosť vyskúšať v Dubnici nad Váhom.
ENGL Gigmaster 15
Predám celolampové 15 wattové gitarové kombo Engl Gigmaster 15. Kombo má dostatočný výkon na menší klub ale vďaka funkcii powersoak (prepnutie výkonu na 15W,5W alebo 1 W) je ideálne aj na domáce cvičenie. Dôvod predaja - reprioritizácia koníčkov z dôvodu prírastku do rodiny :)
ENGL e920
Predám starší, plne funkčný, lampový Stereo/2x50W "ENGL e920" ... Každý kanál 2xVolume + 2xPresence ... 16/8/4Ohm ... Absolútne spoľahlivý PowerAmp ... Ideálne osobný odber v DK, ale po dohode viem poslať poštou ... Cena 700€ + dohoda ...
Kupim gitarovu hlavu Engl Thunder 50
Kupim v dobrom stave gitarovu hlavu Engl Thunder 50 vo funkcnom aj nefunkcnom stave.Vizualny stav aby bol dobry popripade vyborny.
Gerhat 60
Predám lampový zosilňovač Gerhat Tube Power 60 v bezchybnom stave. Vstup je na jack/XLR konektor. Amp má vymenené koncové elektronky Mesa Boogie 6L6. Predávam len z dôvodu nevyužitia. Možnosť zaslať aj na dobierku. ( engl, peavey, soldano, marshall, vht )
Marshall modefour + 212 box Fender Bassbreaker
Predám gitarový hybridný made in england povodna cena bola 1000€(2x ecc83 v preampe) 350W zosilňovač marshall MF350 Mode Four. Aparát je delený na dva ampy, AMP1 - classic - clean a crunch, AMP2 - modern - OD1 a OD2. Dokopy 4 kanály. Solo boost - ovládateľný footswitchom, digitálny reverb. Funkcia mute - umlčanie pri zapojenej ladičke. Veľkosť klasickej lampovej full size hlavy. Cena 30eur Fender Bassbreaker 212 reprobox, reproduktory Celestion A-type + Celestion G12H-100, zapojené do 16 Ohm-23€ Palmer fat 50 lampove kombo made in Germani dizajnovo azvukovo je rovnaky ako engl screamer repro red coat the governor eminence -43€