bazár, predaj, inzercia, predám

Predám ESHOP

Kategória: Ostatné

Predám eshop zameraný na predaj vína, profil si však viete ľahko zmeniť a nahodiť produkty, ktoré chcete predávať. Eshop spĺňajúci legislatívne povinnosti, nariadenia GDPR. Podprobný popis funkcií eshopu Vám viem poslať na požiadanie. Súčasťou je aj kontakt na technickú podporu a poradenstvo. Eshop predávam z osobných dôvodov. Neváhajte ma kontaktovať. Dohoda možná
Predám ESHOP
Podobné inzeráty
Predaj/prenájom eshopu
Predám/dám do prenájmu eshop s detským nábytkom, oblečením, hračkami a doplnkami * Vďaka novej práci nemám momentálne čas sa venovať eshopu a nechcem ho nechať zaniknúť. Ak sa mu bude niekto venovať, vidím v ňom potenciál. Na IG účte boli realizované spolupráce s NikyRich a s Twinskami (do budúcna možnosť ďalej spolupracovať). Eshop funguje formou dropshippingu ale kľudne aj ako vlastný sklad. Na eshope 10tis. produktov. Eshop prepojený s Google Ads, Google shopping, registrovaný na Heuréke. Stačí mu len venovať dostatok času. Stačí len prepísať eshop a môžete predávať hneď zajtra. :)
Predám firmu: sro - česká firma- Platca DPH
Predam Česku s.r.o. Založená 2/2021 Obrat 2021 cca 730 000 Kč Obrat 2022 cca 1 300 000 Kč Mesačný platca DPH BEZ DLHOV bez záväzkov Bez úverov, leasingov, povereného prečerpania, nič. Jedine čo mám je telefón na splátky od Telekom inak nič. Bez majetku Hlavne zameranie firmy: - tvorba web stránok a eshopov, predaj eshopov + jazykové mutácie predaj elektronických cigsriet + velkoobchodný eshop + jazykové mutácie predaj elektronických cigsriet + velkoobchodný eshop + jazykové mutácie predaj elektronických cigsriet + velkoobchodný eshop + kopu dalších eshopov zameraných na elektronické cigarety (cca 16 dalších) Vrátane skladových zásob v predajnej hodnote cca 90 000€ Prirážka na produktoch je 400-800% nakoľko jednám priamo z výrobcom Ďalšie eshopy buď na predaj alebo pripravené na použitie: , , , , , , + cca 60 domén najzaujímavejšie: , , , , , , atd.
Odstúpim eshop a kamennú predajňu v Trenčíne
Odstúpim eshop a kamennú predajňu s oblečením pre moletky v Trenčíne, blízko centra mesta. V cene je kompletné zariadenie, kontakty na dobrých dodávateľov, oblečenie, fungujúci eshop, facebooková stránka s mnohými členmi. Viem dohodnúť vynikajúce nájomné podmienky pre kamennú predajňu na nasledujúci rok. Viac informácií na email.
Predám e-shop
Predám e-shop s elektronikou. Perfektný pre prácu z domu, na privyrobenie si na materskej dovolenke, popri práci alebo štúdiu. Všetko je nastavené, urobené a rozbehnuté - venujete sa iba marketingu, socialnym sietiam a posielate objednávky. Ročné tržby 8000€ ale sme začínajúci eshop, fungujeme len necelé 2 roky. E-shop funguje na redakčnom systéme Wordpress s doplnkom woocommerce - úprava a správa eshopu je jednoduchá, pokiaľ bude treba viem aj zaškoliť na prácu v tomto systéme. Info: - Eshop funguje na systéme Woocommerce + veľa prémiových modulov a vylepšení - Automatické štatistiky, analýzy a iné užitočné služby - Chatbot na stránke, dá sa odpisovať aj jednoducho cez telefón - Zabezpečím aj kontakt na dodávateľa - Sociálne siete - Domenéna aj hosting u Websupport - Prepracovane obchodné podmienky aj GDPR E-shop funguje bez skladov, čo je výhoda. Všetko potrebné vysvetlím.
Vermikompostér Urbalive
Predám kompletne vyčistený vermikompostér po polročnom používaní. Viac informácii tu: Pôvodná cena 139 EUR, predám za 100 EUR. Nutné dokúpiť filtračné sito za 8EUR, napr. tu: Prosím o komunikáciu e-mailom, telefónne číslo je fiktívne.
EShop
Predám eShop s dámskym fashion oblečením s kompletnou výbavou (web stránka, fungujúci FB, IG, oblečenie na všetky sezóny, kontakty na dodávateľov , vešiaky, stojany, plátno a ostatné príslušenstvo ktoré patrí ku každému zabehnutemu eshopu) Viac info na telefónnom čísle