bazár, predaj, inzercia, predám

Predám farbu v spreji na radiátory Duplicolor Special

Kategória: Vybavenie dielne

Mám na predaj 6 nepoužitých kusov 500ml sprejov od dupli color.
Teplotne odolná farba v spreji.
Farba biela / blanco

Cena za kus 6e
Pri odbere všetkých 30e spolu (5e/kus)
Posielam zásielkovňou.
Predám farbu v spreji na radiátory Duplicolor Special
Podobné inzeráty
WURTH MULTI, kvalitné mazivo v spreji, TOP cena
Ponúkam na predaj za TOP cenu: - kvalitné univerzálne mazivo v spreji Würth Multi - teplotný rozsah od -30°C do +130°C - neobsahuje silikón - obsah balenia 300 ml - uvoľňuje hrdzu, zabraňuje vŕzganiu, cháni pred koróziou, znižuje trenie - mazivo v spreji je nepoužité, nie je v záruke - mám dva kusy - bežná cena v obchode 9 - 10 eur - cena za 300 ml balenie je len 5 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 5 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 3 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Vyhľadávač netesnosti v spreji zn.Wurth.
Predám 12ks. Vyhľadávač netesnosti v spreji Zn. Wurth Vhodné na lokalizáciu úniku plynu, prípadne vzduchu a pod. Doba expiracie 9/2024. Cena za 12ks. 50€.
Pílové plátky na kov Pilana
Prodám ruční pilové listy PILANA.Originální balení po 100 ks. Jednostranné Bimetal(pružné tělo kalené zuby) - 30 eur Oboustranné Rapidax Extra HSS-Top produkt - 40 eur Jednostranné Myros Special 18 z - 15 eur Oboustranné Myros Special(nej.poměr cena/výkon) - 18 eur Doprava 5 eur.Kontakt a info nejlépe emailem.
Sitká na farbu 125 µm a 190 µm
Predám nové sitká na farbu. 47ks 125 µm 43ks 190 µm cena za všetko spolu je 6eur.
Príslušenstvo k dierovanej stene Küpper
Predam držiaky k dierovanej stene Kupper Držiaky na rôzne predmety ako pikniky skrutkovače… Boxi 6,5x10cm 2,5x10cm Možnosť vybrať farbu pripadne veľkosť boxu Dohoda na cene pri viac ks možná
Polyuretanova farba
Predám dvojzložkové polyuretánové a epoxidové farby od svetovo známej značky hempel. K dispozícii mám z polyuretánových Hempatane HS a Hempatane Fast Dry obe sú 2v1 čiže prvý náter slúži ako základ a druhý je vrch. Používajú sa najmä na natieranie striech, kovových konštrukcií, betónových poterov, podvozkov automobilov, drevených prístreškov… Dalej ponúkam epoxidové lodné základové farby hempadur na tie sa vrchná farba nedáva sú určené pre ťažké poveternostné podmienky kde sa farba dostáva do častého alebo neustáleho styku s vodou napríklad spodná časť lode, vnútra cisterien prevážajúcich rôzne chemikálie, vnútra nádrži zachytavajúcich dažďovú vodu… tieto základy sú matné svetlosivé alebo hnedočervené. Farby od firmy Hempel majú veľkú odolnosť voči poškrabaniu vysokú kryciu schopnosť, možnosť pracovať s nimi i pri pri nízkych teplotách výrobca udáva - 5°C aplikovať sa môže pištoľou,štetcom alebo valčekom. Odporúčam nanášať na čistý odmastnený zdrsnený materiál na takto pripravenom podklade má farba životnosť 25-30 rokov Poprosím poriadne prečítať inzerát prípadne si o týchto farbách viete prečítať aj prostredníctvom internetu. Momentálne skladom modrá, sivá, šedá, hnedá, žltá, oranžová ostatné na objednávku. Na predaj len celé vedrá =20l = 30kg farba+tužidlo +/- 2 kg podľa hustoty farby. Farba a tužidlo sa mieša v pomere 1:1 cena za farbu+tužidlo je 130€ pri väčšom odbere cena dohodou. K farbe ide riedidlo Thinner 08 080 (tužidlo a 5l riedidla sú v cene) -do týchto miest (+10€) viem zabezpečiť dopravu : Levoča, Prešov,Košice, Vranov nad Topľou, Humenné, Michalovce, Liptovský Mikuláš , Ružomberok,Martin, Žilina, Bytča, Považská Bystrica, Puchov, Dubnica nad Vahom, Trenčín, Dolný Kubín, Námestovo, Trstena CZ: Uhersky Brod, Zlín, Uherske Hradište ,Brno. Poznámky- farba na strechu , farba na betón , farba na železo , farba na kov , dvojzložková farba , farba na podvozok , polyuretán , epoxid , priemyselná farba , -záujemcov poprosím nechať SMS správu o čo konkrétne majú záujem následne zavolám keďže som skoro celý deň v boxe telefón nepočujem.