bazár, predaj, inzercia, predám

Predám fasádnu omietku

Kategória: Stavebný materiál

Predám fasádnu omietku značky Ceresit CT76 v odtieni Nebraska2, päť vedier na cca 60m2 plochy.
Predám fasádnu omietku
Podobné inzeráty
Fasádna omierka Weber
Predám fasádnu farbu Weber Predám omietku WEBER Nova S Predám exteriérovú fasádnu omietku Weber Weberpas Nova S. Jednoducho spracovateľná, tenkovrstvová omietka na báze silikónových živíc. + Vyvinutá špeciálne pre ochranu fasády rodinného domu. + Umývateľná + Vysoko hydrofóbna + Odolná proti UV žiareniu + Vysoko priľnavá k podkladu + Jednoducho spracovateľná Je to silikónová vodeodolná omietka zrnitosti 2,0 ryhovaná v odtieni OR2E - 8 vedier po 30kg. Výdatnosť je cca 2,6 kg/m2. Neotvorené balenie, zostatok zo stavby. V prípade záujmu pošlem foto, ako to vyzerá na dome. Cena 35€/vedro Kontakt iba mail.
Predám fasádnu omietku Baumit SilikonTop
Predám vonkajšiu fasádnu omietku Baumit SilikonTop odtieň 0437, vidieť ho aj na fotkách, či už na fasáde alebo vo vedre. Zostalo nám navyše po jesennom zatepleni. 5 vedier po 25kg je neotvorenych (1 vedro=45€). Plus jedno vedro, zostala z neho polovica darujem zadarmo. 1 vedro penetračného základného náteru Baumit PremiumPrimer za 50€. Plus jedno vedro, taktiež zostala cca polovica, darujem zadarmo.
Predam fasadnu omietku silikonovu
Predam fasadnu omietku sivo-modru 4 vedra. Cena 35e/vedro. 2 zrno Na vzorkovniku prostredny otieň.
Predam zelenu fasadnu omietku Baumit
Predam zelenu fasadnu farbu Baumi SilikonTop. Velkost zrna 1,5. Kod farby je 1433. Ide o zvysok zo stavby, 2 vedra (25 kg). To je tak na 20 m2. Cena za vedro 50€.
Predám tenkovrstvu fasádnu omietku
Predám bledosivu omietku v 30kg vedrách. 8 ks.
predám fasadnu farbu weber
Dobrý deň predám fasadnu farbu weber nepoužitý 25 kg vedro.Dovod predaja nepasuje farebný odtieň.