bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Ficus Elastica-Robusta

Kategória: Rastliny

Predám Ficus Elastica-Robusta.
Výška 35-40cm 7€/kus
Výška 80cm. 18€/kus
Predaj je bez keramického kvetináča.
Osobný odber je vítaný.
Predám Ficus Elastica-Robusta
Podobné inzeráty
FICUS ELASTICA ROBUSTA Rastlina v kvetináči 110cmi
FICUS ELASTICA ROBUSTA Rastlina v kvetináči, ficus, 110 cm. Ficus Robusta, je jedným z najobľúbenejších fikusov. Vysokej popularite sa teší najmä vďaka jeho hrubým lesklým listom a nenáročnosťou na svetlo. Kultivar ‚Robusta‘ je skutočným elegánom. Ak chcete decentnú rastlinku, tento fikus je pre vás ako stvorený. Jeho elegantné listy majú zo začiatku svetlý nádych, no postupne stmavnú do veľmi príjemnej zelenej farby.
Fikus elastica Robusta a odrezky nádchovník - rýmovník
Predám Fikus "elastica Robusta", zdravá životaschopná rastlina krásne ženúca nové listy. Cena 4 Eur, plus krásne zakorenené odrezky nádchovníka, od 1 do 2 Eur /stredne vysoký 15 cm, najväčší 40 cm/. Rastliny sú pre nás prospešné a skrášľujú bývanie. Naši zelení priatelia nám pomáhajú byť kreatívnejší a tiež znižujú stres. Odber Bratislava, prípadne Stupava.
Ficus robusta
Predam ficus robusta aj s ozdobnym bielym keramickym kvetinacon ako na foto. Len osobne BA. Kontakt mailom, cislo vymyslene.
Washingtonia robusta
Teplomilná palma Washingtonia Robusta patrí medzi nenáročné a mohutné druhy paliem. Listy sú veľké, pevné a pripomínajú obrie vejáre. Aj preto sa často stretávame s prívlastkom mexická vejárová palma. Všeobecne sa pri tomto druhu uvádza maximálna odolnosť voči mrazu až -10°C, avšak už pri teplote -4°C začínajú omŕzať listy. Preto ak nechcete rastline uškodiť, je nutné myslieť na túto skutočnosť a palmu zazimovať pri prvých mrazoch. Teplomilná Washingtonia Robusta je palma nenáročná na pôdu a je veľmi prispôsobivá. Ak jej chcete dopriať najlepšie podmienky, ideálne je vysadiť ju do ľahšej rašelinovej pôdy s pridaným pieskom a drobným štrkom. Počas horúcich letných dní uvíta palma veľa vody. Dospelé rastliny dokážu bez problémov prijať aj 150 až 250 litrov vody denne. Dobre však znáša aj krátkodobé obdobia sucha.
Palma Washingtonia robusta
Ponúkam sadenice palma Washingtonia robusta 7 euro/kus. Cena Washingtona Filifera 6 euro/kus Plus poštovné podla cenníka posty. Viac info prosím napíšte pod inzeratom alebo sms! W. robusta je často zamieňaná s W. filiferou, ktorá má síce kratší kmeň, ale širší. Palma rastie veľmi rýchlo a je považovaná za jednu z najrýchlejšie rastúcich paliem na svete. Pochádza z polopúštnych oblastí juhozápadu USA a severného Mexika. Aj napriek svojmu pôvodu je odolná voči mrazu do −10°C, listy sa však poškodzujú už pri −4°C, preto nie je vhodné tieto rastliny u nás vysádzať priamo do voľnej pôdy. Palmu je vhodné zimovať v interiéri s teplotou 5 – 15°C na dobre vetrateľnom mieste.
Figovník pre každého
Ponúkam na predaj mrazuvzdorné figovníky, ficus carica, ficus peretta a ficus brown turkey, predaj je v Bratislave. tel