bazár, predaj, inzercia, predám

Predám figúrku Trhača 1/4

Kategória: Zberateľstvo

Predám figúrku Trhač 1/4 Neca. Nová ešte zabalená. Reagujem aj na maily. Platí do zmazania. (Hot toys,Ninja korytnačky, turtles,postavička, figúrka, hračka)
Predám figúrku Trhača 1/4
Podobné inzeráty
Predám figúrku ENTERBAY HD MASTERPIECE - The Joker
Predám limitovanú zberatelskú figúrku THE JOKER(ENTERBAY HD MASTERPIECE 1006 BATMAN THE DARK KNIGHT-JOKER) z filmu BATMAN THE DARK KNIGHT od firmy ENTERBAY.Perfektne spracovaná podoba herca Heatha Ledgera ako z filmu s množstvom doplnkov vyrobených z kovu.Jedná sa o velkosť 1/4 čo je priblížne 50 cm.V príslušenstve so zbraňami,kartami,nožom je aj podstavec s menom postavy.Všetky doplnky do detailu zhodné z reálnou postavou z filmu.Figúrka má viac ako 20 bodov artikulácie tj.reálna pohyblivosť...dá sa polohovať tak ako každému vyhovuje...Figúrka je uložená v molitánovej pene a polystyrenovej krabici aby sa pri preprave nepoškodila.Cena je 599€ alebo dohodou...+ pošta. Ak sú nejaké otázky prosím pošlite e-mail alebo sms... Sideshow,Hot Toys,Enterbay,Blitzway,Damtoys,ThreeZero. Video:
Predám funko pop figúrku pikachu - nerozbalená
Predám funko pop figúrku pikachu - nerozbalená Poštovné hradím ja
Predám POP figúrku nikdy nerozbalena
Predám pop figúrku nikdy nerozbalena
Predám pop figúrku fennec shand
Predám pop figúrku je v dobrom stave nikdy nerozbalené
Predám Selassie figurku COOLECTIBLES
predám túto Selassie figurku v dobrom stave.Vybratá z boxu bola 3krát.Kontakt len písomne. Nevolať
Figurky MARVEL, Pohar MARVEL
Predám figurku MOONKNIGHT cena 15,- eur Predám figurku THE FALCON cena 20,- eur Pohár NEBULA cena 15,- eur Prosím len písať len vážny zaujemcovia.