bazár, predaj, inzercia, predám

Predám FiskalPRO T6 eKasa

Kategória: Ostatné

Predám FiskalPRO T6 eKasa – tlačiareň a platobný terminál v jednom.
Zariadenie je plne funkčné, pričom bolo aktívne používané len 8 mesiacov a nie sú na ňom viditeľné žiadne známky používania.
Dôvod predaja: likvidácia predajne

V prípade záujmu viem doplniť viac fotiek.
Predám FiskalPRO T6 eKasa
Podobné inzeráty
Registračná pokladňa FiskalPRO N86 mobilná eKasa ORP
FiskalPRO N86 mobilná eKasa predstavuje tablet s operačným systémom Android 9.0, obrazovkou 5,5″ (palca) ISP s integrovanou eKasa termo tlačiarňou na tlač pokladničných dokladov. Dotyková mobilná eKasa disponuje možnosťou rozšírenia o platobný terminál, integrovanou čítačkou čiarových a QR kódov. Táto eKasa registračná pokladnica je v súlade s novou legislatívou. Integrovaný platobný terminál, 1D/2D skener kódov, GPS a dlhá výdrž batérie zaručujú vysoké pohodlie pri vašom predaji. Pripojenie FiskalPRO mobilná eKasa k internetu je možné pomocou WiFi, 4G (SIM karta). Riešenie je vhodné nielen pre pevné prevádzky, mobilný alebo ambulantný predaj. CERTIFIKOVANÉ CHDU! POKLADŇA je NOVÁ !!! Viem vám ju spustiť do prevádzky, zaškoliť v používaní pokladne a aj naimportovať položky. Vystavenie faktúry samozrejmosťou, možnosť odpočtu DPH (platca DPH). Cena je uvedená s DPH, platí pri aktivácii platby kartou. Pri kúpe zariadenia bez aktivácie platby kartou je cena 467 EUR s DPH. Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
Predám E kasu MRP eKASA 8000
Predám E kasu MRP eKASA 8000 s tlačiarňou.
EFox-T Elcom RP80
Predám eKasa fiškálnu tlačiareň Efox od firmy Elcom •100% stav • certifikované zariadenia v súlade s novým zákonom (urobený upgrade na systém eKasa) • dostupnosť náhradných dielov a servisu (vyrobené na Slovensku) • rýchlosť tlače až 250 mm za sekundu spojenú s automatickým odstrihnutím pokladničného dokladu Používaná 5 rokov, dohoda na cene možná
ekasa Varos FT4000 s tlačiarňou Partner RP-300.
Predám ekasu Varos FT4000 bez CHDU s tlačiarňou Partner RP-300. Stačí si u výrobcu Varos doķúpiť CHDU a pokladňa môže byť opäť nasadená. Pokladňa a tlačiareň sú plne funkčné, dôvod predaja je zrušenie prevádzky. Súčasťou je aj adaptér tlačiarne a usb a sériový kábel.
Platobný terminál mPOS SPIRE PAYMENTS SPm2
Predám používaný terminál mPOS SPIRE PAYMENTS SPm2 k systému eKasa. Prosím kontaktovať SMS. Viac o termináli tu:
ekasa Elcom -  Euro-50TE Cash + ROUTER
Predám E-kasu Elcom Euro-50TE Cash s kompletným príslušenstvom v bezchybnom stave, vrátane prenosného internetového WiFi routera - Alcatel Link Zone MW40V Po dohode možnosť oberu aj KE, PO