bazár, predaj, inzercia, predám

Predam flasu na krmenie

Kategória: Chovateľské potreby

Retro fľaša na krmenie telat alebo iné hospodarske zvierata stav ako na foto. Nalezovy stav..
Predam flasu na krmenie
Podobné inzeráty
Miska proti hltaniu
Predám misku proti hltaniu, protišmyková 600ml, Zolux Je vyrobená z plastu a má tvar obdĺžnika. Vnútorná časť misky v tvare labyritu núti psa jesť pomalšie. Predĺženie času určeného pre stravovanie zlepšuje trávenie. Hlavnou výhodou misiek proti hltaniu je fakt, že pomalšie kŕmenie (kŕmenie bez hltania) znižuje riziko výskytu nadúvania a obezity. Miska je vhodná pre suché i vlhké krmivo. Misku je možné umývať v umývačke. Objem: 0,6 l = 600 ml Rozmery: 325 x 195 x 60 mm
Výživa a kŕmenie zvierat v drobnochovoch
Ponúkam na predaj zachovalú knihu : Výživa a kŕmenie zvierat v drobnochovoch, autor: Ing. Vladimír Malík a kolektív, vydalo vydavateľstvo : Príroda v roku 1984. Kniha je písaná v slovenskom jazyku, má 324 strán. Vydanie prvé. Jej rozmery sú šírka 15 cm, výška 20,5 cm a hrúbka 2 cm.
Kvalitné seno na kŕmenie a podstielku
Malé guľaté balíky sena (lúčne,niekde aj s bylinkami,nezmoknuté,uchované v senníku, váha okolo 15kg, ľahká manipulácia aj pre ženu) Cena 4e na kus. Možná zľava pri väčšom odbere. Lokalita: Nová Baňa (Bukovina) Seno vhodné na kŕmenie chovného dobytku (my tým kŕmine ovce, kozy, zajace a veľmi im chutí) i na podstielky napr. pre sliepočky. Seno je bez akejkoľvek chémie a postrekov, z horských oblastí vhodných na ekologické poľnohospodárstvo. Pre viac info poprosím písať súkromnú správu alebo volať:
Predám cumele na dokrmovanie pre zvieratá na PET flašu.Vhodn
Predám cumele na dokrmovanie pre zvieratá na PET flašu.Vhodne pre kozlatá,jahnatá,telatá,mačiatka,šteniatka...Nové nepoužité,objednal som viac ako potrebujem.Zostalo mi ešte 30ks.Kus 1.50e.
Predám pšenicu-žito
Predám pšenicu-žito suché a čisté navrecované v nových vreciach vhodná na kŕmenie a taktiež aj na šrotovanie cena:25e-100kg
Predám volieru pre papagáje.
Predám volieru s hliníkových profilov. Otočný pult na kŕmenie. 180×100×80