bazár, predaj, inzercia, predám

Predám fotoramik

Kategória: Ostatné

Predám fotoramček, z dreva, pošlem aj poštou
Predám fotoramik
Podobné inzeráty
Elektricky Fotoramik HAMA
Predám plne funkčný elektricky fotoramik, bez vady, farba strieborná, je na diaľkové ovládanie. Zo zadu je ešte na ňom ochranná fólia. Vstup je na USB a aj SD karta. Pôvodná cena 66€ predám za 38€. Osobny odber Ba alebo pošta (po prevode).
Nový fotorámik
Predám nový fotorámik s ružovým rámom pre dievčatko v podobe obrazu. Uchovajte si spomienky na prvý rôčik svojho dievčatka a zároveň skrášlite svoj domov. Rozmery: 31,5cm x 39,5cm Pôvodna cena 20€,predám za 10€ Osobný odber v Bratislave alebo v Nových Zámkoch
Kodak EasyShare P750 digitálny fotorámik
Predám nepoužívný digitálny fotorámik Kodak EasyShare P750.
Svadobobná výzdoba s jutou
Predám zvyšnú svadobnú výzdobu v jutovom / natur štýle: - 8 ks vacsich svietnikov (vlastná výroba) - 1,50€/ks - 18 ks malých svietnikov (s novymi sviečkami) - 0,50€/ks - 10 ks jutová štola s čipkou (275 cm x 30 cm) - 5€/1ks - 11 ks fotorámik na svadobné menu - 1€/1ks - 3 ks menší fotorámik na čísla stolov - 0,50€/1ks - 1 ks zápich na tortu - 1,50€ - 15 ks veľkých drevenych podnosov (vlastná výroba) - 15 ks menších drevených podnosov (ideálne na väčšie svietniky z mojej ponuky) - cena za drevené podnosy spolu 20€ - dekorované drevené podnosy machom a jutou so sviečkou - 1,50€/1ks - závesné srdce na hlavný stôl - 3€ Na fotkách nie sú všetky kusy fotené. K výzdobe darujem zostatkovú jutovinu, dekoračné predmety,šišky, zelený mach, zvyšné nové sviečky. Pri záujme ma prosím kontaktujte mailom.
Fotorámik multimediálny na prezeranie foto, videí...
Predám funkčný digitálny fotorámik SENCOR PDF871 s extrémne tenkým dizajnom a 8" LED obrazovkou s vysokým rozlíšením pre výnimočnú kvalitu obrazu. Umožňuje vychutnávať a zdieľať vaše fotografie, hudbu a videá zo zariadení USB flash alebo z pamäťových kariet. Súčasťou je diaľkový ovládač a príručka na používanie. Cena: 20 Eur+poštovné
Digitalny fotoramik Sony
Predam plne funcny digiralny fotoramik Sony. Stav ako novy. Osobny odber Petrzalka alebo poslem postou. Inzerat je aktualny do zmazania.