bazár, predaj, inzercia, predám

Predam. Fotovoltaické plašíte na hlodavce.

Kategória: Záhradná technika

Predam funkčne Fotovoltaické plašíte na hlodavce. 4ks už nepotrebujem.
Predam. Fotovoltaické plašíte na hlodavce.
Podobné inzeráty
Pasca na hlodavce Kuny Nerez Antikor 100cm
Zivolovná pasca typ slúži na humánny a bezbolestný odchyt živých zvierat alebo škodcov. Je vyrobená z kvalitného a pevného materiálu, ktorý je odolný voči nepriaznivému počasiu a zaručuje dlhú životnosť. Veľkosť 100cm 25x25cm Materiál Nerez KONTAKT
Pasca/klietka na kuny, myši
Pasca (klietka) na kuny, myši, potkany v dvoch veľkostiach (D*Š*V). Je obojstranne zatvárateľná. Klietka je vyrobená z kvalitného pozinkovaného pletiva hrúbky 1,6 mm. 1. MENŠIA PASCA 50 x 15 x 15 cm určená na hlodavce (myši, potkany,...) - CENA: 25 € 2. VÄČŠIA PASCA 63 x 16 x 20 cm určená na kuny, lasice, túlavé mačky... - CENA: 30 € 3. PASCA MAXI 100 x 25 x 22 cm - CENA: 40 € Možnosť osobného odberu v BA - Devínska Nová Ves alebo poštou (+5 €)
Prenajmem strešný výťah na fotovoltické panely
Ponúkam na prenájom strešný výťah na fotovoltické panely alebo škridlu. Výrazne uľahčí a urýchli prácu. Cena 50€/deň, pri dlhšom prenájme zľava Vhodný na fotovoltaické, solárne panely, škridlu.
Predám príves za traktor
Predám príves za traktor cena 300€ Predám kombinator za traktor cena 200€ Predám riadkovač za traktor cena 100 všetko dokopy cena dohodou
Predám kosačku Bosch advancedrotak 36-660
Predám kosačku Bosch advancedrotak 36-660, ešte nerozbalenú, so zárukou. Cena na alze 553 EUR - predám za 400
Predám moržovačku
Predám moržovačku- najmä na kukuricu Predám moržovačku- najmä na kukuricu, ručná bez elektriky, s nádobou na odber kukurice. Iba nohy su na spodku zhnité, treba ich odrezať a na výšku moržujúceho upraviť :D. Cena 30 EUR.