bazár, predaj, inzercia, predám

Predám francúzsku barlu

Kategória: Zdravie a krása

Predám používané francúzske barly, 2 kusy. Kontaktujte ma správou alebo e-mailom.
Predám francúzsku barlu
Podobné inzeráty
ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE  DUO 100ml+25ml
Predám luxusnú originál darčekovú kazetu ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY EAU DE TOILETTE DUO NOMADE 100ml+25ml. Toaletná voda pre ženy. Druh vône: svieža, čistá, kvetinová, vodná. Nadčasová, elegantná vôňa, vhodná na denné nosenie. Ideálna na jarné a letné mesiace. Hlavu vône tvorí lotos, ruža, frézia. Srdce - ľalia, pivonka, biele kvety. Základ - drevité tóny (céder, santalové drevo). Ikonická vôňa Issey Miyake L’Eau d’Issey bola vytvorená parfumérom Jacques Cavallierom v roku 1992 a bola novo vydaná v elegantnom dvojbalení v limitovanej edicii s ľaliami k 30.výročiu uvedenia značky na trh. Kazeta obsahuje dve toaletné vody veľkosti 100 ml a 25 ml. Ide o limitovanú edíciu v elegantnom boxe, na Slovensku sa táto nedá zohnať. Výhodou je, že menšie, cestovné balenie vône môžete mať vždy so sebou v kabelke, či v kancelárii. Originál toaletky, vyrobené vo Francúzsku. Kazeta je úplne nová, ešte zapečatená v pôvodnej fólii. V krásnom, elegantnom obale, vhodná ako dar. Aktuálne na Notine stojí len samotná 100ml toaletka 121 Eur (nie dvojbalenie a bez boxu). Moja cena celej kazety 90 Eur (za 125ml spolu v kazete). Osobný odber v Bratislave, prípadne zašlem poštou(+5 Eur poštovné). V prípade záujmu, prosím písať správu, nevolať. Viac info tu:
PAYOT Herbier Universal Face Cream
Predám PAYOT Herbier Universal Face Cream 50 ml. Úplne nový, tester. Payot HerbiPayot Herbier Organický univerzálny pleťový krém s levanduľovým esenciálnym olejom 50 ml je denná a nočná starostlivosť, ktorá upokojuje a zjemňuje pokožku vďaka esenciálnemu oleju z levandule. Levanduľový esenciálny olej pôsobí protizápalovo a vyrovnáva nervový systém, je známy tým, že upokojuje pokožku a myseľ. Jeho upokojujúce tóny sa tradične používajú na zlepšenie kvality spánku a zníženie úzkosti. V kombinácii s výživnými vlastnosťami olivového a slnečnicového oleja táto receptúra ​​intenzívne zjemňuje a zvlhčuje pokožku. Jeho svieža a ľahká krémová textúra s upokojujúcimi kvetinovými tónmi zanecháva na pokožke roztápajúci sa a pohodlný záver. Je ideálny pre všetky typy pleti, v každom ročnom období. Bez syntetickej vône. 100% všetkých zložiek je prírodného pôvodu 25,1% všetkých zložiek pochádza z ekologického poľnohospodárstva. COSMOS ORGANIC certifikovaný spoločnosťou Ecocert Greenlife podľa normy COSMOS. Vyrobené vo Francúzsku.
Jean Paul Gaultier Classique
Dámska vôňa, vyrobená vo francúzsku Používaný ale je tam ešte viac ako polovica, vôňa vydrží veľmi dlho na oblečení aj niekolko dní osobne v bratislave alebo možem pošlať poštou / peniaze vopred na účet
Phyderma-Sublime Jasmin, toaletná voda, 100 ml, nová
Ponúkam úplne novú toaletná vodu zn. Phyderma, Sublime Jasmin, 100 ml. Vyrobené vo Francúzsku. Nova, vhodná aj ako dar. Bratislava 2.
Toaletná voda Eclat Femme 50 ml
Srdcom a dušou Toaletnej vody Eclat Femme vo vreckovom balení sú jazmínové kvety, obdivované vďaka ich jemnej kráse, žiarivosti a vznešenej vôni. Tieto kvietky sú už oddávna pestované v historickej kolíske jemných parfumov, mestečku Grasse vo Francúzsku.
Toaletná voda Eclat Femme
Srdcom a dušou Toaletnej vody Eclat Femme vo vreckovom balení sú jazmínové kvety, obdivované vďaka ich jemnej kráse, žiarivosti a vznešenej vôni. Tieto kvietky sú už oddávna pestované v historickej kolíske jemných parfumov, mestečku Grasse vo Francúzsku.Vôňa jemnej krásy a sily Srdce tvoria žiarivé a elegantné tóny jazmínových kvietkov 50 ml katalogova cena 32€ moja akciova cena len za :10€ /kus