bazár, predaj, inzercia, predám

Predám furik

Kategória: Ostatné

Predám furik, vidíš foto kľudne mi volaj ak nedvíham napíš mi sms zavolám ti naspet dik ( už ho nepotrebujem)
Predám furik
Podobné inzeráty
záhradný prepravný vozík, fúrik 3v1
Záhradný prepravný vozík, fúrik na nafukovacích kolesách s ťažnou rukoväťou 3v1 Vozík, sklápač a fúrik. Ideálny na prepravu záhradného náradia, pôdy, lístia ale aj na prepravu drobných materiálov alebo tovarov. Je dokonalým pomocníkom pre záhradné práce. Predložený záhradný sklápač sa vyznačuje pevnou a stabilnou štruktúrou. Maximálna nosnosť 500 kilogramov a objem 220 litrov. Vozík má otočné, nafukovacie gumové kolesá, ktoré uľahčujú prepravu veľkého nákladu aj po nerovnom teréne. Vozík 3v1 ......96,-eur Osobný odber (po-pi), alebo pošlem kuriérom +5e.
Predám staré pneumatiky na fúrik.
Predám staré pneumatiky na fúrik. Pneumatiky sú stále primerane použiteľné, pretože vyhodiť to je hriech. 1x pevná guma 4,00-8 (16x4) za deliteľný ráfik 2 eurá. 1x pneumatika 16 x 4 (4,00-8) 2 eurá. 1x duša 16 x 4 (4,00-8) 1 euro.
Furik
Predam furik bez korby.
Kovaný fúrik na drevo ku krbu
Predám kovaný fúrik na drevo ku krbu, vhodný iba do interiéru, farba čierna, je možnosť doplniť farebné vyhotovenie doplnkovou patinou meď, zlato alebo striebro. Rozmery: dĺžka 100cm, šírka 40 cm, výška 50 cm, cena 125 €.exkluzívné veci sa v dnešnej Hegerovskej fašistickej dobe ťažko predávajú.
Fúrik-japonka
Predám starý fúrik vhodný na okrasu záhrady na kvety alebo na gril
Fúrik
Predám fúrik. Ivanka pri Dunaji