bazár, predaj, inzercia, predám

Predám futbalový set - dres + šortky

Kategória: Športové oblečenie

Predám futbalový set dres+ šortky zn. Royal, veľkosť XL, počet 5 ks. Cena za set: 15€
Predám futbalový set - dres + šortky
Podobné inzeráty
futbalový dres + šortky Isco 22 červený Real Madrid (M)
Predám dres + šortky futbalistu Isca s číslom 22 z čias keď hrával za Real Madrid, veľkosť M, edícia Liga Majstrov. Dres aj šortky sú nové, nenosené, akurát na drese sa odliepa zlatý znak z MS klubov - treba prišiť alebo zažehliť (viď. foto č.3); preto aj nižšia cena). Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres + šortky Real Madrid červený, edícia LM (S)
Predám dres + šortky Real Madrid, edícia Liga Majstrov, veľkosť S. Dres aj šortky sú úplne nové, ešte s visačkami. Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres + šortky Griezmann 7 Francúzsko (L)
Predám dres + šortky Griezmann 7, Francúzska futbalová reprezentácia, veľkosť L. Dres aj šortky sú úplne nové, ešte s visačkami. Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres + šortky Pique 3 FC Barcelona (L)
Predám dres + šortky hráča Pique z FC Barcelona, veľkosť L. Dres aj šortky sú úplne nové, ešte s visačkami. Preferujem osobný odber v BA, v Martine alebo prípadne môžem poslať. Pre viac dresov/športového oblečenia, pozrite na moje ostatné inzeráty.
futbalový dres Real Madrid 22/23 Benzema
dres/set Real Madrid 22/23 Benzema , home edition - biely nový nenosený dres/set edícia Liga majstrov celý set je za 35 eur: triko+trenky+štucne len dres je za 30 eur veľkosti pre deti: celý set 115-125 cm 6-7r. 125-135 cm 7-8r. zasielkovňa, posielam obratom aj na dobierku ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť vo formulári pod inzerátom
HAALAND čierno-červený futbalový dres Manchester City
čierny dres Manchester City edícia 22/23 , nový dres s vyšitými logami, s nažehľovačkami ako sa patrí. Nórsky futbalový supertalent Erling Braut Haaland a budúci nositeľ Zlatej Kopačky a najlepšieho futbalistu na svete? ak mate záujem pošlite adresu a veľkosť, alebo ma kontaktujte sms, telefonicky alebo vo formulári pod inzerátom vonkajšia edícia - čierno-červená reálne foto trička/setu -super kvalita. veľkosti - celý detský set: 115-125 cm 6-7r. reálne foto trička/setu - super kvalita posielam obratom aj na dobierku celý set je za 35 eur: triko+trenky+štucne samotné tričko je za 30 eur