bazár, predaj, inzercia, predám

Predám gamaty

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám zachovalé gamaty Modratherm 4ks.
sirka 70cm 80EUR/ks
sirka 43cm 60EUR/ks

Plynové kachle s mechanickou reguláciou s odťahom spalín cez stenu s výkonom 2 kW a 4KW, určené pre zemný plyn alebo propán-bután.
Predám gamaty
Podobné inzeráty
Plynové gamaty VIADRUS L3 na vykurovanie
Predám 3ks plynové gamaty VIADRUS L3 vo výkonoch: - 2ks 2,5kW - 1ks 4kW funkčné, robustné liatinové
Predám Karma Beta Electronic
Predám plynové vykurovacie telesá Karma Beta Electronic s možnosťou pripojenia na wifi termostat. Potom je možnosť diaľkového ovládania odkiaľkoľvek na svete cez telefón. Vynikajúca voľba pre kúrenie na chalupe. Tieto gamaty nemajú večný plameň. Zapínajú sa automaticky. Boli používané vo firme a pravidelne servisované. Predávajú sa spolu s držiakom a prechodom cez stenu. Len osobný odber. 2 ks Karma Beta 5 Electronic 180,- € 1 ks Karma Beta 4 Electronic 100,- € 1 ks Karma Beta 2 Electronic 80,- €
Gamaty Modratherm - plynové, 3ks
Predám plynové gamatá rôznych výkonov. Na predaj mám nasledovné gamatá: - 2 ks Modratherm PR4 4.06kW: Cena 35 € za kus - 1 ks Modratherm PR2 2.6 kW: Cena 20 € Sú vo výbornom stave a fungujú spoľahlivo. Sú ideálne pre kúrenie na chalupe. Predávajú sa spolu s držiakom a prechodom cez stenu. Predaj je len osobný odber. Ak máte záujem o tieto gamatá, prosím, kontaktujte ma. Pri odbere vsetkych kusov sa dohodneme na podrobnostiach týkajúcich sa ceny a odberu. Nezmeškajte túto príležitosť získať kvalitné plynové gamatá za výhodnú cenu!
Predám plynový kotol Protherm Panther a výmenník tepla
Predám funkčný atmosferický kotol Protherm 24KTO Panther aj s prepojovacou sadou. Zároveň ku kotlu finkčný zásobník tepla Protherm B60Z. Dôvod predaja prechod na tepelné čerpadlo. Predám samostatne ale ideálne spolu. Dva kryty na prepojovacou sadu mam samozrejme tiez k dispozícii. Kotol za 100€ a výmenník za 70€.
Lieh Na Univerzalne Použitie Za Symbolicku Cenu Aj Poštouuuu
Dobry den. Pozrite si aj dalšie moje inzeraty. Stlačte v inzerate nižšie na meno Gastrotovar a zobrazia sa Vam všetky moje gastro inzeraty. Predam osobne alebo možem poslať aj poštou. Popis : Predam lieh vhodny do liehovych varičov alebo krbov . Lieh je vhodny aj na dalšie využitie ako napriklad : -Odmasťovanie -Čistenie -Kurenie -Svietenie -Dezinfekcia -Rozkurenie Pahreby -Pridavok Do Nemrznucich Zmesi atd.atd. .......... Momentalne ceny liehu sa v obchodoch pohybuju od 4,90 Eur za 1 Liter. Teraz predam len za smiešnu cenu 1,60 Eur za 1 Liter. Cena : 35 litrov liehu plus bandaska plus kurier = len 65 EUR až k Vam domov. Platite len za 33 litrov. Navyše okrem velmi nizkej ceny liehu ako Bonu.s dostanete 2 litre liehu a bandasku v cene. Ak nahodou nebudem dvihat mobil pravdepodobne nebudem ho mat pri sebe a ozvem sa na Vaše zmeškane hovory alebo zmeškane SMS hned ako to bude možne. V pripade zaujmu o kupu liehu pište,volajte .......... Dakujem ..
Predám plynový kotol
Predám používaný stacionárny kotol značky Lieber - vyrobený na Slovensku. Výkon 24kW. Plne funkčný. Dám k tomu aj obehové čerpadlo. V prípade kúpi s bojlerom výhodnejšia cena.