bazár, predaj, inzercia, predám

Predam gitarove efekty

Kategória: Zvuková technika

Digitech Grunge Distortion
Gitarový efekt, typu Grunge Distortion, plné masívne skreslenie.
Cena: 25 €

DIGITECH Screamin Blues
Overdrive/Distortion s obrovskou dynamickou citlivosťou.
Cena: 30 €

Len osobny odber.
Predam gitarove efekty
Podobné inzeráty
Predam gitarove efekty
Predam gitarove efekty: Overdrive/Distortion - Marshall - Jackhammer JH-1 (55 euro); Compressor - TC Electronic FORCEFIELD (30 euro). Spolu za obidva efekty - 75 euro.
gitarové efekty
Predám lecno veľmi kvelitné gitarové efekty Plexi drive Wampler cena 95 € /USA/ BOS POVER STACK ST2 - cena 60 € SILENCER nois gate /USA/ cena 55 € Všetko v 100% stave. TEL.
Gitarové kombo Kustom KG100FX112
Zdravím, ponúkam na predaj gitarové kombo značky Kustom KG100FX112. Kombo pre elektrickú gitaru s výkonom 100 W. Ponúka dva kanály (Rhythm a Lead) a digitálne zabudované efekty. Vybavené je 12“ reproduktorom Kustom. Kanál Rhythm prináša jasný tón s vynikajúcou dynamikou, vhodný pre akýkoľvek hudobný žáner. Kombo bolo málo používané len v domácom prostredí, predávam ho z dôvodu nevyužitia. Výhodou je možnosť pripojenia 2 gitár na samostatné kanály a rovnako aj digitálne efekty. Ku kombu je možné pripojiť nožný spínač alebo externý reproduktor. Pôvodná cena bola 300€, ja ho ponúkam za 250€. Pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť aj na nižšej cene.
Gitarové efekty
Zdravíčko. Mám na predaj gitarové efekty typu Fuzz,distortion, overdrive, tubescreamer, pitch shifter. Teda konkrétne: Big Muff Made in USA - NYC! Whammy IV - predané. Earth Quaker Devices alebo inak EQD Plumes - Tento efekt je prevteleniím známeho tube screameru od Ibanez. Prvý mód je klasika, druhy mód prináša k pôvodnému zvuku boost a tretí môj obľúbený zabezpečuje to že sa vám efekt bude páčiť aj v prípade že tube screameru neobľubujete :D Teda je pre náročnejších ktorým príde klasický obvod či už moc plochý alebo bez tela. No a posledná klasika na zozname je známi JHS Paul Gilbert Distortion. K tomuto pedálu snáď nie je nutné nič hovoriť. Nájdite na ňom Fuzz Face, Boss DS1, RAT a všetko ostatné. Treba pozrieť YT ;) Ceny efektov ponúknite. Nemám problém posielať cez packetu aj do zahraničia. V prípade Slovenska je možný aj dovoz a samozrejme sa nebránim ani vyskúšaniu osobné vo Zvolene. Čo sa týka výmeny, kľudne ma kontaktujte cez mail či sms ;) Ak by to niekoho na záver oslovilo, mám v ponuke aj 2ks Celestion v30 16ohm.
Dobové analógové mix pulty a tiež efekty
Predám analógové mix pulty a efekty: - SEAK MR-17 - Tesla MM Electronics - Efekty Tesla, Dynacord SEAK komplex v originál kufríku, veľmi solídny stav. MM Electronics 16 kanál poznačený búrlivým životom. Efekty v profi stave. Bratislava. Zo zbierky po nadšencovi a zberateľovi klasických audio prístrojov.
Pololampové modelingové gitarové kombo Vox VT20X 20W
Predám 20W pololampové modelingové gitarové kombo Vox VT20X. Kombo je málo používané, kupované v roku 2019, vo veľmi dobrom stave. Info: VT20X vďaka technológii VET poskytuje realistickú emuláciu 11 modelov zosilňovačov, pri použití editačného softvéru Tone Room až 20. Kombo poskytuje simuláciu dvoch samostatných efektových pedálov s efektami typu compressor, chorus, overdrive, distortion, flanger, phaser, tremolo, delay s funkciou tempo tap, štyri druhy efektu reverb a funkciu redukcie šumu. Kombo má dve banky nastavení zvukov, v každej banke je možnosť nastavenia štyroch samostatných kanálov. Zosilňovač umožňuje vyberať medzi emuláciou Class A alebo A/B zosilňovania a úrovňou rozpálenia elektrónky v predzosilňovači. Zvuk je možné ďalej nastavovať trojpásmovým ekvalizérom, potenciometrami Gain, Volume a Power Level. Kombo obsahuje AUX 3.5 mm vstup a slúchadlový 3.5 mm výstup, USB port pre prácu s Tone Room pomocou smartfónov alebo PC a 1/4“ vstup na footswitch. Osadené je jedným 8“ VT20X 5 Ohm reproduktorom. Vyhotovené v čiernej plastovej povrchovej úprave s textilnou ochranou reproduktora. Technické špecifikácie: Typ: Pololampové modelingové kombo Výkon: 20 W RMS Modely: DELUXE CL, TWEED 4x10, VOX AC30, BOUTIQUE OD, VOX AC30TB, BRIT 800, BRIT OR MKII, DOUBLE REC, BOUTIQUE CL, BRIT 1959, BOUTIQUE METAL Efekty: Pedal 1 type: 4 (COMP, CHORUS, OVERDRIVE, DISTORTION) Pedal 2 type: 4 (FLANGER, PHASER, TREMOLO, DELAY) Reverb type: 4 (ROOM, SPRING, HALL, PLATE) Noise Reduction: 1 Programy: 8 (2 banky so 4 kanálmi) Reproduktor: 8“ VTX20 5 Ohm Vstupy/Výstupy: Input 1/4" jack, AUX 3.5 mm jack, Slúchadlový 3.5 mm jack, Footswitch 1/4" jack, USB mini port. Napájanie: 12 V DC adaptér (súčasť balenia) Rozmery: 410 x 225 x 347 mm Hmotnosť: 7.3 kg Možný je len osobný odber. Číslo je vymyslené. Pre seriózny záujem píšte prosím mail, ja sa ozvem. CENA JE PEVNÁ.