bazár, predaj, inzercia, predám

Predám gitarový efekt ZOOM

Kategória: Zvuková technika

Predám zachovalý, málo používaný gitarový efekt ZOOM .Cena je 50eur.V prípade záujmu volať po 17 00 hod. do 22 00 hod.Emaily a SMS nečítam.
Predám gitarový efekt ZOOM
Podobné inzeráty
Gitarový multi-efekt G1on ZOOM
Predám gitarový multi-efekt G1on ZOOM aj s manuálom. Obsahuje 100 gitarový efektov, elektronický bubeník a looper.
ZOOM G3X.
Predám gitarový efekt ZOOM G3X. Gitarový podlahový multi-efekt a Stompbox c jednom, viac ako 100 vstavaných DSP efektov, možnosť uloženia až 100 zvukov, simulácia zvukov aparátov, kabinetov a mikrofónov, vstavaný elektronický bubeník, vstavaný Looper, USB Audio Interface, 3x veľký LCD display, napájanie 4x AA batériami, USB alebo adaptérom (súčasťou). Oproti verzii G3 obsahuje expression pedál. Osobný odber v Trenčíne.
ZOOM Acoustic creator AC-3
Predám gitarový efekt ZOOM acoustic creator AC-3, ešte v záruke, kupovaný 9.8.2022. Podrobné info o efekte - Efekt je v 100% stave, málo používaný len v skúšobni, v pôvodnom obale, doklad o kúpe.Dôvod predaja - nevyužitý v country kapele, vhodný pre kreatívnych gitaristov, ktorí radi experimentujú so zvukom.
Predám gitarový efekt Caline Baker Street
Predám gitarový efekt Caline Baker Street. Efekt bol párkrát zapojený v domácich podmienkach, stav ako na foto. Cena 25 €. Cena je pevná. Zjednávači a podvodníci – nie, ďakujem. Pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte formou odkazu pod inzerátom, nakoľko preferujem mailovú komunikáciu. Na SMS nereagujem.
Zvukové káble
1m - 2ks Jack-xlr samec 4€ 1m - 2ks Jack-xlr samica 4€ 8m jack-jack gitarový 6€ 10m Jack - Jack gitarový 7€ 20m jack-jack gitarový 15€ 9m jack-jack gitarový 7€ 9m Jack-xlr samica 7€ 5m - 2 ks Jack-xlr samica 10€ Všetko používané, momentálne nevyužité. Všetko spolu 60€.
Predám gitarový efekt Joyo Oxford Sound
Predám gitarový efekt Joyo Oxford Sound, párkrát zapojený v domácich podmienkach. Cena 25€. Cena je pevná. Zjednávači a podvodníci – nie, ďakujem. Pošlem aj na dobierku. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte formou odkazu pod inzerátom, nakoľko preferujem mailovú komunikáciu. Na SMS nereagujem.