bazár, predaj, inzercia, predám

Predám golfový vozik Rovic

Kategória: Golf

Predám golfový vozik Rovic vo výbornom stave s termo taškou na nápoje
Predám golfový vozik Rovic
Podobné inzeráty
Detský golfový vozík CLICKGEAR ROVIC
Detský golfový vozík - je naozaj ako nový, treba ho vidieť, značky CLICKGEAR ROVIC, krásna modrá farba, v cene je aj držiak na loptičky + držiak na nápoj. Osobný odber v Trnave.
Plne vybavený golfový bag s golfovým vozíkom
Predám úplne nový, nepoužívaný, dámsky golfový bag značky Ben Sayers s 12-timi golfovými palicami, golfovými loptičkami značky Callaway, golfovou rukavicou, kefkou atď. Súčasťou je aj skladací golfový vozík Rovic by clicgear.
Detsky vozík Rovic
Predám zachovalý detsky vozík Rovic RV3J. Pre viac info prosím volať . Ďakujem
golfový vozík
predám golfový vozík Happygolf,vozík nepoškodený ,zachovalý,hliníkový rám
Golfový bag kožený, indiánsky motív, ručná práca
Predám kožený golfový bag, ručná práca s indiánskym motívom, vyrobené v Mexiku. - veľmi kvalitný funkčný vintage golfový bag z pravej kože, kvalitná ručná práca - unikátny kus, 100% head turner - vhodné najmä ako dekorácia, ale po ošetrení navoskovaní aj na hru - žiadne funkčné poškodenia, zipsy fungujú, futrá vreciek sú celé, nity nepoškodené, pracky v poriadku, remeň bez problémov Cena: 180 eur Osobné prevzatie BB, Tri Duby Sliač alebo zasielam kuriérom (7 eur).
Predam Golfovy Bag + vozik a boty na golf
Predám golfový Bag U.S. Kids Golf pre deti od 9-11 rokov. Bag a palice boli používane 2 sezóny. Predám k tomu taktiež vozík na Bag(nikdy nepoužívaný) a boty na golf. Pri zaujme prosím písať SMS.