bazár, predaj, inzercia, predám

Predám gramofón ROMEO 1029A

Kategória: Repro sústavy

Predám zachovalý gramofón ROMEO 1028A
Predám gramofón ROMEO 1029A
Podobné inzeráty
Gramofón TESLA NZC 143
Predám gramofón so zosilňovačom Tesla. Stav nálezový Popis: Stereofonní gramofon ve dřevěném soklu s odklopným plexisklovým krytem. Gramochassis HC14.20, rychlost 16, 33 a 45 ot., koncové vypínání, magnetodynamická vložka VM2101. Tranzistorový zesilovač 2x 15W (AZS215, v posledních sériích modernizovaný s jinou deskou výkonového zesilovače), ovládání hlasitosti, basů, výšek a vyvážení otočnými potenciometry, přepínač externích vstupů, tónových filtrů a funkce MONO - STEREO, vypínač reproduktorů, výstup na sluchátka, indikace zapnutí žárovkou.
Gramofón
Predám tento výstavný zberateľský kúsok, plne fukčný gramofon, bez poškodenia, do ktorého stačí vložiť len platne.
Rôzne elektro RETRO
1,PHILIPS 2 kusy reproduktorov. 4 OHM. Material : drevo. Výška 23 cm, šírka 13.5 cm, hĺbka 15 cm. Cena 25 €. 2, A. MG prehrávač /žltý /,len na ND - UŽ PREDANÝ B. CD prehrávač /šedo-modrý /,len na ND cena 10 €, C. sada foto+rádio+budik,nepoužitá cena 15 €. 3, Mikrofón retro, cena 15 €.-neskúšané. 4, Nočné lampy 2 kusy, biele.Jedna bez tienidla, funkčné a zachovalé, možnosť umiestnenia aj na stenu.Cena spolu 50 €. 5, El. varič, funkčný z čias ČSSR s odnímateľnou rúčkou,priemer varnej dosky 14.5 cm,výška variča 8 cm,cena 25 €. 6, Signalizačné hlavice - nové,cena za sadu 15 €. 7, Predám tento RETRO gramofón s magnetofónom a rádiom. V zachovalom stave. Gramofón: platna sa krúti , prenoska sa sama položí na základňu,, rýchlosti funkčné. Nemám novú ihlu, preto nie je možné prehrať platnu. Rádio: hrá krásne.Ledanie prešmykuje na koliesku ale hýbe sa na cca 2 cm, navolené stanice hrajú pekne. Pamäte staníc funkčné aj s podsvietením. Magnetofón: funkčný aj pretáčenie.Nahrávanie som neskúšal.Tlačítko štart poškodené na vrchu ale pl ne funkčné. Ladenie: bass, výšky, balanc funguje. Repro bedne : nepoškodeném hrajú krásne. Kryt : plast na povrchu poškriabaný ale nikde nezlomený. Celkový stav: veľmi zachovalý samozrejme, že je nutný odborný repas. Prevedenie : kovové - veľmi ťažké. Vhodné aj pre zberateľa. Cena 200 €. 8, Mikro veža PHILIPS, plne funkčná, rádio, magnetofón, CD.Reproduktorý nie sú originál. Hrá pekne.Plasty zažltnuté po bokoch ale inak OK.Cena 29 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku. Ak neodpisujem tak volajte - nie vždy som na nete.
Predám trojkombináciu
Predam gramofon (trojkombinacia) Europhon Vsetko funkcné len reproduktory boli uz zlé tak Nie sú k trojkombinácii. Cena 50 eur
Predám reproduktory Pilot....
Predám reproduktory PILOT 90/150..Made in Germany..100% Stav!!vhodné aj kto má gramofón..cena 100€...