bazár, predaj, inzercia, predám

Predám guľovnicu MAUSER Germany + EAW švenk mont.

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám kvalitnú nemeckú guľovnicu orig. MAUSER Oberndorf Germany kal. 30-06 Sprg., vrátane kompletnej orig. EAW švenk montáže / bez optiky na obr. ! /. Mimoriadne presná guľovnica s perfektnou hlavňou, hladkým chodom záveru, úplne tichou bočnou poistkou, napinákom a vyberateľným kovovým zásobníkom na 5 nábojov !!! Zbraň má peknú tmavú orechovú pažbu s nemeckou lícnicou a pätku Pachmayr. Pridám zvyšné strelivo, remeň a púzdro na zbraň ! Len seriózne ! Ako Blaser, Heym, Sauer, Ferlach...
Predám guľovnicu MAUSER Germany + EAW švenk mont.
Podobné inzeráty
Guľovnica Mauser M 96, odľahčená verzia Brolin Arms
Predám raritu pre zberateľov - Mauser M96 Lightning Hunter, cal. 30:06 Sprg., zásobníková verzia / 5 nábojov + druhý zásobník na 3 náboje / s priamoťažným záverom. Jedná sa o odľahčenú verziu limitovanej edície Brolin Arms - Pomona California - iba 1000 ks - celá edícia okrem tohto exempláru bola exportovaná na zákazku do USA . Je v 100 % stave, minimálne strieľaná, mimoriadne presná zbraň. Je to originál Mauser - všetky časti zbrane vrátane hlavne a záveru sú z dielne Mauser, žiadne lacnejšie napodobeniny - každá časť obsahuje logo Mauser. Zbraň má zberateľskú hodnotu , nakoľko sa jedná o jediný registrovaný kus tohto modelu v SR. Uvedená cena je vrátane otočnej Schvenk montáže.
MAUSER M94
Predám krásnu,zachovalu a ojedinelu Zbraň MAUSER M94 cal. 30:06 spr. na puške je osadena otočná schwenk EAW montáž,krúžky 30mm.zbran má schránku na 3 naboje ktorá je spolu so zásobníkom gravírovaná. ( POZOR-zbraň sa predáva bez puškohladu !!!)
Opakovacia guľovnica Mauser Oberndorf Model 1909
Predám opakovaciu guľovnicu Mauser Oberndorf pre Peru model 1909, r.v. 1909, kaliber 7,65 x 53 Mauser, viac info na Je potrebné byť držiteľom zbrojného preukazu. Zbraň kategórie C.
Predám novú guľovnicu Mauser M18 kal. 308 Win. príslušenstvo
Predám novú guľovnicu Mauser M18, kaliber 308. Winchester, prípadne 30-06 Springfield, hlaveň so závitom M15x1. Pažba čierny polymér. Plus príslušenstvo oceľové putká, oceľová weaver - picatinny lišta. Prepis v poľovníckej predajni, s dokladmi a zárukou. Cena dohodou. Tel. alebo emailom dole cez . Pozri moje ostatné inzeráty.
Predám guľovnicu Mauser
Predám opakovaciu guľovnicu Mauser, mod. 98, kaliber 7,92 mm s puškohľadom 3-9x42 s rezanou pažbou, hlaveň mierne vystrielaná, inak vo veľmi dobrom stave.Komunikujte prosím len cez mail alebo telefón, na ostatné nereagujem.
BLASER švenk montáž na šínu Prisma
Predám orig. BLASER švenk montáž určenú pre puškohľady s plnou Prisma šínou / Swarovski, Zeiss, Schmidt & Bender, Kahles.. /. Perfektný stav ! Ideálna je na kombinované zbrane - trojak, bixka, kozlica, kipplauf / ! Len vážny záujem.