bazár, predaj, inzercia, predám

Predám herný ovládač na Nvidia shield

Kategória: Herné zariadenia

Predám herný ovládač (controller) na Nvidia shield, takmer nepoužitý
Predám herný ovládač na Nvidia shield
Podobné inzeráty
Bezdrôtový ovládač GuliKit KingKong 2 Pro - Switch/PC/MacOS
Bezdrôtový ovládač GuliKit KingKong 2 Pro - Switch/PC/MacOS Ovládač dokáže rýchlo pripojiť vaše zariadenie a automaticky sa spárovať. Nový patentovaný bezdrôtový ovládač s joystickom Hallovho senzora rieši bežný problém driftu joysticku. Herný ovládač podporuje nastavenie citlivosti joysticku, takže sa nemusíte báť chýb pri mierení. Exkluzívny režim FPS, 100% bez mŕtvej zóny, vám umožní zažiť hru pohltivejšie. [Pokročilá technológia – prispôsobiteľné] Tlačidlá AB XY je možné rýchlo zameniť tak, aby vyhovovali vašim herným návykom; poloautomatická a automatická rýchla streľba; podpora prebudenia konzoly Switch; podpora pre pripojenie Amiibo; podpora štvorúrovňového nastavenia vibrácií; podpora nastavenia tlačidiel ZR, ZL. Gamepady je možné k vášmu zariadeniu pripojiť káblom/bezdrôtovo. Všetky nastavenia sa vykonávajú iba na ovládači, nie je potrebná žiadna aplikácia. Tento Bluetooth ovládač je kompatibilný s Nintendo Switch/Switch OLED/Andriod/PC/iOS/MacOS. [Intelligent Learning-Auto Driving Game] Bezdrôtový ovládač je vybavený špeciálnym Al kľúčom, ktorý sa môže učiť a zaznamenávať vaše akcie (až desať minút). Nastavenie jedným kliknutím sa spustí automaticky, čo je ideálne pre časovo náročné opakované akcie a rýchle akcie. [Perfektné uchopenie] Herný ovládač je navrhnutý s protišmykovým povrchom a vodivá guma je pohodlná. [Duálny vibračný motor] Regulátor má vstavaný duálny vibračný motor, ktorý podporuje nastavenie intenzity vibrácií (štvorúrovňové nastavenie vibrácií, najnižšia úroveň je bez vibrácií); automatické sériové snímanie, vždy o krok vpred. Je vybavený šesťosým gyroskopom na podporu snímania pohybu spínača, dokáže detekovať náklon ovládača a rýchlo reagovať, vďaka čomu je hra zaujímavejšia. Pri plnom nabití môže ovládač bežať nepretržite až 25 hodín. Model: GuliKit Kingkong 2 Pro Controller - NS09 Pripojenie: Bluetooth / USB-C kábel Prenosová vzdialenosť: 10 metrov Novo patentované: 100% žiadna mŕtva zóna, žiadne driftovanie, vždy exkluzívny režim FPS Unikátny počítačový somatosenzorický zameriavací systém a režim FPS Podpora poloautomatického roztrhnutia, plne automatického roztrhnutia Podpora nastavenia citlivosti joysticku a nastavenia intenzity vibrácií Vstavaný šesťosý gyroskop, podpora snímania pohybu NS Režim NS podporuje čítanie Amiibo Tlačidlá AB XY je možné rýchlo zameniť Viac info tu: =1 Nové, iba rozbalený, kompletné balenie vrátane príslušenstva Odošlem Packetou/Zásielkovnú poštovné 3,7 euro (len pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred 4,7 euro Pre viac info ma kontaktujte, viac foto zašlem na email
Nvidia Shield controller , ovládač , gamepad
Predám Nvidia Shield controller , ovládač , gamepad v rámci BB doveziem.
NVIDIA SHIELD Controller (2017/2019)
Predam novy ovladac NVIDIA SHIELD Controller (2017/2019).Ovladac jemozne pripojit an na Android, Android TV. V ponuke viac ks. Cena za ks je 30€. Odber iba osobne , ziadna posta alebo kurier.
Logitech G Saitek Farm Simulator - Vehicle Side Panel
Predám nový herný ovladač Saitek pre farmárske simulátory, slúži ako ovládač ťažných strojov, žeriavu, motorových píl, drviča, návesu a ďalších zariadení. Ovládač je originálne zabalený, nový nepoužívaný. Kód produktu je 945-000014. Garantujem bezchybný stav a kompletné balenie. Fotky sú reálne, mnou nafotené. Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania. Herné príslušenstvo Logitech G Saitek Farm Simulator - Vehicle Side Panel slúži ako ovládač ťažných strojov, žeriavu, motorových píl, drviča, návesu a ďalších zariadení. Páka na paneli umožňuje otáčanie osi. Na ovládanie príkazov máte k dispozícii viac ako 25 programovateľných tlačidiel. Tie poslúžia na zapínanie svetiel, nastavenie tempomatu, mapy, sledovanie stavu financií, komunikáciu na farme a iných akcií. Počas hrania si môžete nastaviť aj tempomat, ktorý môžete regulovať pomocou kolieska s číselníkom. Ovládač je kompatibilný s operačným systémom Windows 7/8.1/10, MAC OSX 10.10 (a novší), rovnako so všetkými farmárskymi simulátormi, ale aj hrami Euro Truck Simulator, Train Simulator a Elite Dangerous. Na pripojenie slúži 2 m kábel s konektorom USB 2.0. Vlastnosti ovládača: - Originálny herný ovládací panel pre farmárske simulátory - Pomocou neho môžete ovládať rôzne stroje a zariadenia, ako napríklad žeriav, traktor, motorovú pílu, drvič, náves, ťažné stroje a iné - Na ovládanie slúžia viac ako 25 programovateľných prvkov - Multifunkčná páka - Kompatibilita s Windows 7/8.1/10, MAC OSX 10.10 - Konektivita prostredníctvom 2 m kábla s USB 2.0 konektorom - Ovládač podporuje aj nefarmárske simulátory/hry: Euro Truck Simulator, Train Simulator a Elite Dangerous
Saitek X52 Pro + 3D Vision + hra ... Všetko spolu 20 Eur.
Dobrý deň. Predám herný ovládač , 3D okuliare a PC simulátor. Logitech - nabíjateľný reproduktor pre tablet je BONUS! (Pozrite foto.) Zostava je nasledovná : 1. Saitek X52 Pro Flight Control System - súprava obsahuje : Joystick,plynovú páku,softvér CD,prepojovacie káble,8 kusov gumové prísavky. 2. GeForce NVIDIA 3D Vision Glasses Kit - súprava obsahuje : Okuliare,IR Emitter,USB prepojovacie káble,manuál a softvér CD,3x nosová opierka,utierka. 3. PC hra : - Microsoft Flight Simulator X - Vydanie Deluxe. - Microsoft Flight Simulator X - Acceleration Expansion Pack. Celá zostava je úplne kompatibilná - ovládač,okuliare aj hra spolu perfektne fungujú. (Radosť lietať.) !!! 3D okuliare - treba sa uistiť,či Váš monitor a grafická karta podporujú technológiu NVIDIA 3D !!! Všetko je vo veľmi dobrom stave,nepoškodené a kompletné v pôvodnom balení. Teraz sa zameriavam na iné herné žánre ako sú letecké, a preto rád posuniem túto pre mňa už nevyužitú zostavu ďalej. Predávam to spolu ako jeden balík za SYMBOLICKÚ CENU. Osobný odber v Dubnici nad Váhom. Volajte,alebo píšte sms ak som nedostupný. Tel: Ďakujem a pekný deň.
Microsoft Xbox One S/X Controller - Custom Orange
Predám custom bezdrôtový herný ovládač značky Microsoft v oranžovo-čiernej farbe. Ovládač je plne funkčný s bežnými známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti zariadenia. Kompatibilný s Xbox One alebo s PC prípojením cez bluetooth alebo Micro-USB kábel. Bezdrôtový ovládač disponuje funkciami ako vibračná spätná väzba a možnosť mapovania tlačidiel. Predávam iba samotný ovládač bez príslušenstva. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Pôvodná cena ovládača: 100€ Moja cena: 45€ Ak máte záujem o ďalšie Xbox ovládače, kliknite na moje meno pod týmto inzerátom.