bazár, predaj, inzercia, predám

Predam Het 0327 Klasik Color interiérová farba fialová

Kategória: Stavebný materiál

Predam Het 0327 Klasik Color Tónovaná interiérová farba fialová lila 7 + 1 kg

Neotvorena. EXP 06/2024

odber, cena 15€ pripadne poslite navrh odkupnej ceny do mailu

Dakujem
Predam Het 0327 Klasik Color interiérová farba fialová
Podobné inzeráty
BRAMAC KLASIK ŠTANDARD TEHLOVO-ČERVENÁ
BRAMAC KLASIK TEHLOVO ČERVENÁ Predám strešnú krytinu bramac klasik tehlovo červená 6paliet, nová zabalená vyrobená tento rok. 1ks/1€ Množstvo na palete-252ks, dokopy 1512ks Možnosť dovozu po dohode Možnosť dokúpenia doplnkov na komplet strechu. V ponuke aj viacej farieb a typov škridle alebo akéhokoľvek plechu, krytiny. Pre viac informácií nás kontaktujte.
Het Klasik Color 0597 zeleny svetly 7kg+1kg
Predam neotvorene balenie interierovej farby; iba osobny odber
ESMAL Color báza A 6kg biela farba na malovanie
K dispozicii 3 balenia po 6kg, predam aj jednotlivo. Cena 5 eur / balenie. ESMAL Color báza A 6kg ESMAL COLOR BÁZA je maliarska farba určená na farebné maľovanie stien alebo stropov s vysokým nárokom na farebnosť. Jej špičková kvalita umožňuje široké použitie – napríklad v domoch, bytoch, kanceláriách, reprezentačných priestoroch a podobne. Naviac obsahuje špeciálne aditíva a mikročastice, ktoré zabezpečujú vysokú kryciu schopnosť, oteruvzdornosť a jednoduchú aplikáciu náteru. Vlastnosti: Výdatnosť: cca 8m² z 1kg farby po zriedení pri jednom nátere Oteruvzdornosť: 4. trieda podľa ISO 11998, resp. umývateľná podľa DIN 53778 Krycia schopnosť: Kryciu schopnosť dodáva produktu pridaný pigment Paropriepustnosť: výborná paropriepustnosť Farba: Matná, s nutnosťou tónovania tekutými pigmentovými pastami do celej škály farebných odtieňov. Riedenie: Vodou, podľa nasiakavosti podkladu a spôsobu nanášania, pridaním cca 0,3 litra vody na 1 kg farby.
Predám dekoratívnu mozaikovú omietku zn.HET
Predám dekoratívnu mozaikovú omietku značky HET. Nové neporušené balenie na cca 6m². Mozaika je zložená z pigmentov 2A B 2C a jej označenie je MO 1 - 105. Zvýšila sa pri rekonštrukcii domu.
HET
Ponukam na predaj pred mesiacom kupované interierove farby zn.: HET krémova a šedá.Povodne 44e, teraz 22e
Skridla BRAMAC KLASIK PROTECTOR farba mokka
Na predaj cca 100 skridiel (možno ešte pár na vyše) a 7 korytok. Skridla BRAMAC KLASIK PROTECTOR farba mokka. Nová.