bazár, predaj, inzercia, predám

Predám historickú lekárničku pre veterána

Kategória: Zberateľstvo

Predám historickú lekárničku.
Je v pôvodnom stave.
Predám historickú lekárničku pre veterána
Podobné inzeráty
Retro okuliare na veterana
Predam retro okuliare na veterana.Stav dobry,cena 25eur.Volat,nie sms.
Tisk obrazu s motivem veterána
Prodám tisk obrazu s motivem veterána. Rozměry 50 x 60 cm. Cena 13,- € + poštovné (nejlépe Zásilkovnou - Packeta) nebo osobní předání v Brně.
Ohrievače motora do veterána
Dobrý deň, ponúkam na predaj originál ohrievače motora do veterána. Ohrievače majú viditeľné znaky používania, ale nie je to nič strašné. Podľa môjho názoru sú ešte použiteľné a určite niekomu ešte poslúžia, minimálne ako ohrievač do stanu. Celkový slušný zberateľský stav, viď foto. K cene je potrebné pripočítať aj poštu, prípadne preferujem aj osobný odber. Prosím kontaktovať emailom. Telefonicky najlepšie až po 18:00. Ak by som nebol dostupný telefonicky tak radšej píšte. Platba vopred na účet, alebo pri osobnom prevzatí. Platbu nevraciam späť, nakoľko kupujete použitú a starú vec, takže bez záruky. Tovar posielam do dvoch týždňov od pripísania platby na môj účet, vzhľadom na pracovnú vyťaženosť.
Lekárnička, ifak digital
Predám lekárničku/ifak vo vz.2007 púšť. Stav: používaná, zachovalá s malou dierkou vpredu (viď foto). Predávam z dôvodu nevyužitia. Cena: 20€ V prípade záujmu prosím kontaktovať cez SMS. ossr, ifak, lekárnička, digital les púšť, fenix protector, vz.2007
Stara lekarnička na motorku
Predám lekárničku na motorku plný obsah nepoužitá viď. foto , cena dohodou. Kontakt tel. nie sms za pochopenie ďakujem.
vojenska drevena bedna ,lekarnicka
Predam vojensku drevenu bednu a lekarnicku cena 10e bedna 3e lekarnicka bedna rozmery vyska 11cm hlbka 22cm sirka 42cm