bazár, predaj, inzercia, predám

Predam hlavolam hracka ikea mula

Kategória: Hračky

Predám hlavolam - mula - ikea. Hračka je v dobrom stave. Osobný odber v Prešove. V prípade záujmu môžete telefonovať aj cez víkend.
Predam hlavolam hracka ikea mula
Podobné inzeráty
Korálky Mula z dřeva Ikea
V perfektním stavu, bez škrábanců a oděrků, vhodné i jako dárek. Série MULA je navržena tak, aby se vaše dítě při hraní učilo a objevovalo nové věci. Protože hraní je přípravou na život. Každá část je důkladně testována, takže vaše dítě s nimi může házet či bouchat nebo je žužlat a hračky to vydrží. Vhodné pro děti od 1,5 roku. Rozměry dxšxv 31x25x28cm. V případě poslání poštou to rozeberu kvůli skladnosti. PC 12eur. ----------- Dodanie: továr mám v Prahe, takže v Poprade alebo na trase Praha-Poprad 1x/2-3 mesiace alebo pošta/zasielkovna/paketa/dobierka kedykoľvek z ČR (2eur plus záloha poštovné na účet pred zasláním).
Drevený hlavolam Ikea
Drevený hlavolam Ikea, motorická hračka, nepoškodené.
Hry, skladačky a drobnosti
Predám rôzne hry, skladačky a hračky, platba vopred na účet alebo dobierkou.posielam aj Packetou. Ak chcete veci samostatne: Zajac šperkovnica nerez Zn.UMBRA 10€ nepoužitá;butylka 1.5 dcl zn.JARGAS 15€ nepoužitá; brošňa 5€ nepoužitá; zrkadielko nepoužité 5€, šperkovnica z dreva zdobená servítkovou technikou 5€; autíčko hlavolam 5€;IQ hlavolam 10€; hlavolam indiana používaný 5€;skladačky auto a motorka každé10€ - Nové nerozbalené; Laboratórium použité ale doplnené všetky chemikálie aj lakmusové papiere- plne funkčné! 15€; pokémon karty predané. Spoločenské hry z hlavnej fotografie, ktoré nie sú v tomto popise, sú už predané.ostatné veci voľné, k odberu ihneď.
Deň a noc - hra, hlavolam aj hračka
Deň a noc je zároveň hra, hlavolam aj hračka, ktorá rozvíja logické myslenie a priestorovú predstavivosť. Hra deň a noc obsahuje 48 rôznych zadaní v štyroch úrovniach obtiažnosti. Na zadaniach sú vyobrazené obrysy stavieb, ktoré majú deti za pomoci drevených dielikov zostaviť. Možný osobný odber alebo plus poštovné
Zvieratká plyšové-dinosaure, bobor, tiger, ružové prasiatko
Obrázok č. 1 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 14 cm. Výška: 11 cm. Obrázok č. 2 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 12 cm. Výška: 8 cm. Obrázok č. 3 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 10 cm. Obrázok č. 4-5 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 7 cm. Výška: 13 cm. Obrázok č. 6-7 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 15 cm. Výška: 9 cm. Obrázok č. 8 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 15 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
MULA Žeriav s kockami, viacfarebný, buk a iné
Séria MULA je vytvorená pre deti na učenie a objavovanie. Každá časť je dôkladne testovaná, takže vaše dieťa môže týmito hračkami hádzať, udierať alebo si ich vkladať do úst...5 Lena guľôčková dráha Cascade 47 ks ..8 T.c. vymyslené, kontakt mailom. Inzerát platný do zmazania