bazár, predaj, inzercia, predám

Predam hlinikove platne

Kategória: Vybavenie dielne

Predam hlinikove platne. Rozmer 49×30 (41 kusov). 53x65 (13 kusov). tel:.
Predam hlinikove platne
Podobné inzeráty
Predám pojazdné hliníkové schody Günzburger Steigtechnik
Na predaj nepoškodené pojazdné hliníkové schody s plošinou, madlom a zábradlím. Ľahko sa dajú rozmontovať pre prípadný prevoz. výška plošiny: 96 cm rozmer plošiny: 60 x 80 cm celková výška aj s zábradlím: 197 cm celková šírka: 80 cm celková dĺžka aj s madlami: 230 cm celková dĺžka bez madiel: 180 cm hĺbka stupňov: 20 cm max. nosnosť: 150 kg váha: 34 kg 4 kolesá ktoré sa po nastúpení na schody zasunú / 2 kolesá sú brzdené Predávam to čo vidíte na obrázkoch. Posledný obrázok je ilustračný. Volajte alebo píšte mi na mail nie som vždy na telefóne. Odpovedám obratom všetkým, skontrolujte si SPAM. ⚠️ ⚠️ ⚠️ Na SMS neodpovedám ⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ Inzerát je platný do zmazania ⚠️
Predam digitalny kliestovy multimeter
PLATNE DO ZMAZANIA Predam tento digitalny kliestovy multimeter
Predám kovový masívny dielenský ponk na stavbu
Predám kovový masívny dielenský pracovný stôl - ponk. Zverák je možné demontovať. rozmer pracovnej dosky: 75 x 55 cm hrúbka vrchnej železnej platne: 8 mm výška pracovnej dosky: 83 cm konštrukcia stola: jokel 80 x 40 mm zverák natáčanie: +_ 45° váha: 150 kg Na SMS neodpovedám. Volajte alebo pošlite mail.
Fréza na púzdro vodného čerpadla Škoda
Predám novú, nepoužitú, originál zabalenú zarovnávaciu čelnú frézu na púzdro vodného čerpadla pre autá ŠKODA 1000, 100, 105 ,120, ... K fréze je návod na použitie a zabalená je v plastovom obale. Cena:35€ s poštovným pri platbe na účet. Preferujem osobný odber. Platné do zmazania. Kontakt na E-mail. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Náradie
Predám náradie na fotografii: 1. Ručná, dvojrýchlostná, zachovalá vŕtačka - Cena:18€+poštovné - predaná 2. Nepoužité (ešte v obale) nožnice na plech sovietskej výroby - Cena: 12€+poštovné - predané 3. Nožnice na plech - Cena: 10€+poštovné - predané 4. Sada dierovačov zn.NAREX v praktickom obale - Predané 5. Sada náradia v plastovom obale - Cena: 8€+poštovné 6. Hlava na vŕtačku zn.ROHTI (Nemecko) s kľúčom, vhodné na vrtáky 0,5-10mm - Cena:10€+poštovné 7. Sada rôznych vymeniteľných šrobovákov sovietskej výroby s rýchloupínaním. Šrobováky sa nachádzajú v rúčke tela šrobováku - Cena: 8€+poštovné 8. Sada nepoužitých vrtákov do železa sovietskej výroby v plastovom obale - Cena:8€+poštovné (predané). Preferujem osobný odber. Platné do zmazania. Kontakt na E-mail. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Železný stôl
Predám železný stôl rozmery 110x200cm výška 90cm . Posuvná. Hrúbka platné 1cm. Váha cca 300kg