bazár, predaj, inzercia, predám

Predam hodinky Festina

Kategória: Ostatné

Predam damske hodinky Festina.
Predam hodinky Festina
Podobné inzeráty
Dámske hodinky Festina
Španielska Festina je temperamtentná módna značka, ktorá je známa pre svoje nápadité, elegantné a cenovo dostupné hodinky, ktoré sa tešia veľkej obľube žien aj mužov. U hodiniek Festina Ceramic dizajnéri vsadili na neobvyklý materiál - keramiku. Keramika sa môže pochváliť tvrdosťou, ktorá sa nepodobá žiadnemu tradičnému hodinárskemu kovu, ako je nerezová oceľ alebo zlato. Je odolná proti poškriabaniu a nevykazuje prakticky žiadne známky opotrebovania ani po rokoch. Keramiku tiež neovplyvňujú ultrafialové slnečné lúče, čo znamená, že jej farby neblednú. U hodiniek Festina Ceramic 20497 sa keramika nachádza na lunete a náramku, kde je vsadená do kvalitnej chirurgickej ocele. Lesklá keramika všeobecne pôsobí veľmi čistým a decentným dojmom, a tak sa dizajnéri Festiny rozhodli tento dojem podtrhnúť eleganciou deviatich lesklých zirkónov posadených na pozície indexov. Hodinky sú ozvláštnené športovejšími prvkami, ako sú strohé ručičky s luminiscenciou, kontrastná minútová stupnica a subčíselníky s ukazovateľmi dátumu, dňa v týždni a s 24 hodinovou ručičkou. Používané rýchla dohoda možná zľava na cene.
Pánske hodinky FESTINA
Predám,prípadne za voľačo vymením pánske hodinky FESTINA model: 16855/2 BOYFRIEND COLLECTION. Pôvodná cena 269€
Hodinky zlaté Festina a Diesel
Predám hodinky zlaté Festina a Diesel. Festina hnedý kožený náramok. Diesel celokovový náramok. Použitie minimálne. Cena za kus 200€.
Festina
Predám hodinky Festina f-16222 Tour de France.Chronograph, WR 10ATM/10BAR, all stainles steel. Na skle škrabanec. Pravidelne servisované- Festina CZ.
Nove hodinky ako na fotkach
Hodinky sú úplne nové nepoužívané BMW hodinky - 15 eur Mercedes benz 25 eur smart hodinky s kamerou - 25 eur hodinky Hong - 10 eur Daniel W. hodinky -15 eur hodinky v tvare tachometra - 12 eur hodinky VW - 15 eur funkcie smart hodiniek: Krokomer, budík, kalendár; stopky. Kalkulačky, telefonické hovory prostredníctvom Bluetooth; Informácie o prenose cez Bluetooth, Twitter, Facebook, aktuálne informácie, SMS, transfekt správy, VirtualClient, informácie o systéme, plán; Synchrónne pripomenutie POZNÁMKA: Hodinky podporujú 2G sieťovú SIM kartu [GSM / GPRS 850/900/1800/1900] Podpora rozšírenia pamäťovej karty TF displey ma zafirové odolné sklo Pripojiteľné pre iPhone a aj Android so zabudovanou kamerou posielam aj na dobierku farby a druhy ako na obrazku
Predám Festina hodinky úplne ako nové
Predám Festina hodinky Záručný list,krabica,bloček,+náhradný náramok zelenej farby dohoda možná