bazár, predaj, inzercia, predám

Predám hodinky značky Forever

Kategória: Inteligentné hodinky

Predám hodinky značky Forever Vive SB-320.
Pár krát použité, plne funkčné.
V prípade zájmu prosím kontaktovať cez email, telefónne číslo je vymyslené.
Predám hodinky značky Forever
Podobné inzeráty
Inteligentné hodinky KOSPET GTO /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove hodinky plne funkcne Inteligentný náramok KOSPET GTO /YFit/ Kvalitne spracovanie Inteligentnych hodin - predajna cena 49€/1ks - bateria bez problemu 7-10 dni/180mah/ - hlikove telo hodin kvalitne spracovanie Inteligentné hodinky KOSPET GTO, Fitness trackery s krvným kyslíkom, Monitor srdcového tepu a spánku Monitor aktivity, IP68 Vodotesné športové hodinky 1,4-palcové celodotykové inteligentné hodinky pre ženy aj muzov Prekonajte svoje očakávania】 Fitness hodinky s 1,4-palcovým veľkým plne dotykovým HD TFT farebným displejom ponúkajú vynikajúci vizuálny zážitok. Hladké telo zinkovej zliatiny so silným a odolným 2,5D sklom. 5 vstavaných ciferníkov a neobmedzený počet autonómnych ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať. 【31 športových režimov】Tieto športové hodinky podporujú 31 cvičebných režimov, vrátane najpopulárnejších tréningov, horieť bez vracania. Fitness tracker hodinky vybavené senzormi, ktoré v kombinácii s pokročilými algoritmami poskytujú všetky metriky, ktoré potrebujete na sledovanie vášho tréningu. 【Vodotesnosť IP68 a výdrž batérie 15 dní】 Športové hodinky majú vodotesnosť IP68, fitness hodinky môžete nosiť pri umývaní rúk, plávaní (v bazéne alebo v plytčine), ale nepodporujú potápanie a plávanie v mori. Tieto inteligentné hodinky potrebujú iba 2 hodiny na nabitie energie, prinášajú vám viac ako 15 dní výdrže batérie s celodenným sledovaním aktivity. 【Monitorovanie srdcovej frekvencie a spánku】 Vysokovýkonné pohybové senzory 24 hodín automaticky monitorujú vašu srdcovú frekvenciu, vstavaná funkcia kyslíka v krvi a funkcia dychového tréningu môže sprevádzať vaše zdravie. Tieto fitness hodinky môžu tiež monitorovať kvalitu vášho spánku, presne zaznamenávať čas hlbokého a ľahkého spánku za noc a pripomínať vám, aby ste upravili svoje spánkové návyky. 【Širšia kompatibilita a vymeniteľné remienky】Fitness tracker hodinky sú kompatibilné s Androidom 5.1+ a IOS 9.0+
Detské hodiny Forever s GPS
Predám detské hodiny Forever KW-400. Hodinky sú nové, nepoužité. Inteligentné hodiny pre bezpečnosť dieťaťa Forever GPS Kids Watch Care KW-400 Blue, ktoré sú skvelým doplnkom aj zariadením, vďaka ktorému budete mať svoje dieťa pod kontrolou. Označte oblasť, kde sa vaša ratolesť môže nachádzať mimo domova a majte jeho bezpečnosť pod kontrolou. Vďaka karte Micro sim môžete zostať v kontakte so svojím dieťaťom. Hodinky skvele nahradia smartfón, ak je vaše dieťa napríklad v škole a potrebuje vás o niečom informovať. Slot na SIM kartu umožňuje volanie bez pripojenia k smartfónu. So vstavaným mikrofónom, kapacitou batérie 400 mAh, čas nabíjania 2 hodiny, dĺžka remienka 230 mm, dotykový displej 1,4 ", max doba pohotovosti 24 hodín, rozlíšenie 210 x 240. Vlastnosti telefónne hovory, telefónny zoznam, SMS notifikácie, sledovanie trasy, SOS pripojenia, rozprávanie, hlasové monitorovanie, diaľkové vypnutie, matematická hra Funkcie: karta microSIM, WiFi, GPS, krokomer, počítadlo spálených kalórií, monitorovanie spánku, monitorovanie bezpečnej zóny, funkcia vyhľadávania hodiniek.
SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove nepouzivane SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 - vratane nabijacky - telo hodin ruzove zlato Kvalitne prevedenie Smart hodin urcite niekomu posluzia a spravia radost - predajna cena hodin cca 62€ SMARTWATCH GLORY FIT HODINKY SLEEP STEP KMONITOR Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom Vodotesné hodinky s 24 športovými režimami Váš osobný inteligentný asistent Skvelá výdrž batérie a širšia kompatibilita Inteligentné pripomienky Váš štýl: Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom vám poskytnú vysoko kvalitný hmatový a vizuálny zážitok. So 4 úrovňami jasu môžete nastaviť jas tak, aby bol displej jasný. inteligentné hodinky obsahujú veľa ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať, môžete si tiež prispôsobiť ciferník tak, aby ukázal vašu osobnosť. Tieto hodinky s monitorom srdcovej frekvencie môžu automaticky sledovať vašu srdcovú frekvenciu v reálnom čase a sledovať stav vášho spánku. V aplikácii môžete získať komplexnú analýzu kvality spánku a zdravé informácie. Sledovač aktivity obsahuje aj mnoho praktických nástrojov, ako je ovládač hudby, upomienka na sedenie, nastavenie jasu, vyhľadávač telefónu a ďalšie funkcie, ktoré uspokoja vaše každodenné potreby. Naše bežecké hodinky podporujú 24 športových režimov, ako je chôdza, beh, bicyklovanie, joga a ďalšie. môžete zaznamenávať údaje o celodennej kondícii vrátane krokov, vzdialenosti a spálených kalórií. Spĺňa vodný štandard ip67, môžete ho nosiť pri umývaní rúk, behaní v daždi. pre zdravie vašej pokožky musí byť páska suchá a čistá. Prijímajte a čítajte správy (vrátane správ z Facebooku, Twitteru, Linky, Skype, WhatsApp, Cocotalk, Instagramu a Snapchatu) priamo do hodiniek a pripomínajte si ich prostredníctvom vibrácií. Vďaka čomu vám už nikdy nič dôležité neunikne, keď nemáte pohodlný prístup k svojmu smartfónu. dokonca môžete zavesiť prichádzajúce hovory priamo zo športových hodiniek. Dizajn s vysokou kapacitou a nízkou spotrebou pre dlhšiu životnosť. Jedno plné nabitie (1-2 hodiny) podporuje 7 dní pracovného času a 20 dní pohotovostného režimu. Športové hodinky sú kompatibilné so smartfónmi ios 9.0, android 4.0.
Inteligentné hodinky Fitbit Versa 2 (NFC) /SUPER CENA/
Ponukame na predaj hodinky plne funkcne NEPOUZIVANE - zlate - vratane nabijacky cena 1ks/30€ cena vratane nabijacky/hodinky stoja cez 100€/ !!!POPROSIME CENA PEVNA UZ TERAZ JE EXCELENTNA!!! - na hodinkach sa pri podrobnejsom skumani najde micro skrabanec na funkcnost to nema ziadny vplyv/pre serioznost to piseme do inzertu/ zohladnene v cene inteligentné hodinky • 1.39"""""""" AMOLED displej • dotykové ovládanie + bočné tlačidlo • Bluetooth 4.0 • NFC • Wi-Fi • akcelerometer • gyroskop • výškomer • krokomer • senzor srdcového tepu • spálené kalórie • sledovanie menštruačného cyklu • spánok • meranie rýchlosti • meranie vzdialenosti • hudobný prehrávač • bezkontaktné platby • notifikácia • ovládanie telefónu • beh • turistika • cyklistika • fitness • outdoor • plávania • výdrž až 5 dní (v režime bežných hodiniek) • vodotesnosť podľa 50 m (5 ATM) Majte prehľad o svojej celodennej aktivite. Pri voľbe inteligentných hodiniek na šport, prácu i voľný čas stavte na osvedčenú klasiku a kúpte si hodinky Versa 2 od vyhlásenej značky Fitbit. Elegantné hodinky majú moderný dizajn a disponujú odnímateľným remienkom, ktorý si môžete kedykoľvek vymeniť za inú farbu alebo veľkosť podľa vlastných preferencií. Hodinky automaticky merajú vašu celodennú aktivitu. Okrem krokov, vzdialenosti alebo kalórií vám nepretržite monitorujú aj srdcový tep. Môžete s nimi do vody aj do postele. Sú vodotesné podľa 50 m (5 ATM) a v bazéne vám merajú dĺžky. Počas noci strážia kvalitu vášho spánku a výsledky vám ďalší deň zobrazia v aplikácii Fitbit. Výkonná nabíjateľná batéria sa postará o viac ako päť dní prevádzky na jedno nabitie. Hodinky môžete používať tiež na počúvanie hudby alebo jednoduché bezkontaktné platenie v obchode cez Fitbit Pay.
Smart hodinky  Amazfit Bip 3 cierne /SUPER CENA/
Ponukame na predaj hodinky plne funkcne NEPOUZIVANE!!! Inteligentné hodinky Amazfit Amazfit Bip 3 A2172 /cierne/ - kvalitne spracovanie Inteligentnych hodin znacky Amazfit - vratane nabijacky - predajna cena hodin priklad /NAY- 56€/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpoviem Chytré hodinky, ktoré sa priatelia s vodou Vďaka vodeodolnosti 5 ATM môžete s Bip 3 plávať bez obáv. Utopí certifikácia IP68 vaše ambície? 60 športových režimov Získajte dáta pre všetky svoje obľúbené športy, ako je chôdza, beh a jazda na bicykli, a tiež voľnejšie cvičenia, ako je silový tréning, joga a bezplatný tréning. Tempo pod kontrolou s funkciou Target Pace Posuňte svoju kardio hru na ďalšiu úroveň s funkciou Target Pace v hodinkách, ktorá vám umožní nastaviť a rozdrviť vaše ciele týkajúce sa tempa. Monitorovanie srdcového tepu Sledujte najdôležitejší sval vo svojom tele. Hodinky Amazfit Bip 3 dokážu sledovať váš srdcový tep po celý deň a dajú vám vedieť, pokiaľ sa abnormálne zvýšia. Môžete dokonca skontrolovať, či cvičíte v cieľovej zóne tepovej frekvencie. Sledujte analýzy s aplikáciou Zepp Aplikácia Zepp vo vašom telefóne vykonáva zobrazenie a analýzu dát o zdraví a cvičení, obsahuje obchod s ciferníkmi, poskytuje aktualizácie systému pre vaše hodinky a uľahčuje správu chytrých zariadení. Batérie až na dva týždne Čaká vás výlet? Pred odchodom hodinky plne nabite a odpojte sa až na dva týždne. Hodinky obsahujú výkonnú batériu, vo svojom super tenkom a ľahkom tele, takže si do puzdra môžete pribaliť niečo zábavnejšie ako nabíjačku. Saturácia krvi kyslíkom za 25 sekúnd Cítite sa unavení? Alebo plánujete dobrodružstvo do vyšších nadmorských výšok? Buďte múdri a pomocou hodiniek ľahko zmerajte saturáciu krvi kyslíkom - iba za 25 sekúnd. Bleskovo tak pochopíte, ako je na tom váš fyzický stav. Kontrola spánku od Bip 3 Nasledujte svoje sny vo fázach ľahkého, hlbokého a REM spánku. Amazfit Bip 3 dokáže monitorovať kvalitu vášho spánku, takže si môžete oddýchnuť dostatočne dobre, aby ste aj naďalej dosahovali požadovanú kondíciu.
Predam nove nepoužívané GARMIN music forerunner 255s
Predam, nenosené-nevhodný dar Povodna cena 390€ Nasaďte si smart hodinky Garmin Forerunner 255S Music a vyrazte športovať. Kombinácia nízkej hmotnosti (39 gramov) a silikónového remienka je natoľko pohodlná, že hodinky na ruke sotva ucítite. Hodinky Garmin Forerunner 255S vynikajú kvalitným spracovaním a 1,1-palcovým transflektívnym MIP displejom, ktorý chráni sklíčko Corning® Gorilla® Glass 3. Jednoduché ovládanie zaistí 5 fyzických tlačidiel. Vďaka technológii Bluetooth hodinky ľahko spárujete s vaším telefónom a budete dostávať notifikácie z aplikácií. Samozrejmosťou sú voliteľné športové režimy na presné meranie vášho výkonu a optické meranie tepovej frekvencie a okysličenia krvi kyslíkom. Zabudovaná batéria vyniká až 12-dňovou výdržou na jediné nabitie. Inteligentné hodinky naplno využívajú viacpásmový systém GNSS (GPS, GLONASS, GALILEO) na presné určenie polohy a zmeranie vášho výkonu – vzdialenosť, trasa a rýchlosť. Nejedného bežca poteší prítomnosť integrovaného hudobného prehrávača, takže sa môžete kedykoľvek motivovať obľúbenou hudbou bez nutnosti mať pripojený váš mobilný telefón. Remienky si môžete na hodinkách Garmin jednoducho vymeniť podľa potreby vďaka systému Quick Release. Smart hodinky Garmin Forerunner 255S Music disponujú špeciálnymi funkciami pre bežcov, ktoré sú zamerané na zlepšenie vášho bežeckého výkonu a prípravu na preferované preteky. Samozrejmosťou je kompatibilita s bežeckým príslušenstvom Running Dynamics Pod alebo snímačom HRM-Pro™. 1,1" displej hodiniek kryje odolné sklíčko Corning® Gorilla® Glass 3 Transflektívny MIP displej s rozlíšením 218 × 218 px Na ovládanie využijete celkom 5 praktických fyzických tlačidiel Podpora viacpásmového systému GNSS (GPS, GLONASS, GALILEO) Integrovaný hudobný prehrávač vám umožní prehrávať si obľúbené playlisty priamo z hodiniek Podpora streamovacích služieb Spotify, Deezer alebo Amazon Music Na zápästí dobre držia vďaka silikónovému remienku Jednoduchá výmena remienka (Quick Release, 18 mm) Inteligentné hodinky Garmin vážia iba 39 gramov V aplikácii Garmin Connect uvidíte po spárovaní s telefónom všetky namerané hodnoty v prehľadných grafoch Spárovanie s mobilným telefónom zaobstaráva technológia Bluetooth Pomocou technológie NFC a podpore Garmin Pay možno s hodinkami platiť bezkontaktne Zabudované režimy na presné meranie vašej aktivity počas športov (viac ako 30) Funkcia Detekcia nehôd (možnosť manuálneho odoslania informácie o polohe, alebo automatické odoslanie pri vybraných outdoorových aktivitách) — vyžaduje spárovanie s telefónom Praktická funkcia kalendára, stopiek a odpočtu Sledovanie tepu zo zápästia, pulzný oxymeter Smart hodinky monitorujú dĺžku a kvalitu spánku (aj s fázami) Až 12-dňová výdrž batérie na jedno nabitie v režime smart hodiniek V GPS režime sa výdrž hodiniek pohybuje až na 26 hodinách