bazár, predaj, inzercia, predám

Predám hokejové mikiny NHL rôzne tímy SR M/L/XL

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám čisto nové mikiny s kapucňou hokejových tímov NHL - oficiálny produkt.
V ponuke:
1. Minnesota Wild - veľkosť SR M/L/XL
2. Chicago Blackhawks - veľkosť SR M
3. Toronto Maple Leafs - veľkosť SR M
4. Boston Bruins - veľkosť SR M/L/XL
5. Tampa Bay veľkosti SR M/L/XL
6. Las Vegas Golden Knights - SR M/L/XL

Cena 44 €/kus. Pri kúpe viac ks zľava. Možnosť poslať poštou alebo cez Zásielkovňu. Osobný odber možný v TO, viem doniesť aj do NR, PN, PE, NZ, LV !!! Ak by ste mali záujem, kontaktujte ma telefonicky alebo na e-mail !!!
Pozrite aj moje ďalšie inzeráty !!! Ďakujem.
Predám hokejové mikiny NHL rôzne tímy SR M/L/XL
Podobné inzeráty
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava hokejok/rukavíc
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR,TRUE,STX,SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 69EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, používané hokejky z NHL/AHL, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) Posielam aj poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - okrem hokejok) ‼️ Viem sa stretnúť aj v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR,TRUE,STX,SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 69 EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, použité hokejky z NHL/AHL, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, korčule, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) ‼️ Posielam aj poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - menšie balíky) ‼️ Viem sa stretnúť osobne v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám hokejové mikiny značky Warrior nové
Predám veľmi kvalitné čisto nové športové hokejové mikiny značky Warrior, kupované v USA priamo v značkovom obchode. Sú veľmi jemné a príjemne sa nosia. Veľkosť S a M v červenej a modrej farbe. Mikiny sú v US veľkostiach. Odfotené miery viem poslať na e-mail. Cena mikiny je 30 eur/kus. Ak by ste mali záujem, kontaktujte ma telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám hokejové mikiny NHL rôzne kluby nové SR M/L
Predám čisto nové mikiny s kapucňou hokejových tímov NHL - oficiálny produkt !!! V ponuke: 1. Minnesota Wild - veľkosti SR M/L/XL 2. Chicago Blackhawks - veľkosť SR M 3. Toronto Maple Leafs - veľkosť SR M 4. Boston Bruins - veľkosti SR L/XL 5. Tampa Bay - veľkosti SR M/XL 6. Las Vegas Golden Knights - veľkosti SR M/L/XL Cena 44 €/kus !!! Pri kúpe viac kusov, zľava Možnosť poslať poštou alebo cez Zásielkovňu. Osobný odber možný v TO, viem doniesť aj do NR, PN, PE, NZ, LV !!! Ak by ste mali záujem, kontaktujte ma telefonicky alebo na e-mail !!! Pozrite aj moje ďalšie inzeráty !!! Ďakujem.
Predám hokejové rukavice CCM a Reebok z NY Rangers
Predam PRO-STOCK hokejové rukavice značky CCM a Reebok z NHL/AHL z organizácie NY RANGERS !!! Po výmene dlaní !!! Viacero párov v ponuke, nie všetky sú na fotke !!! Veľkosť CCM 14” a Reebok 15” !!! Cena od 65 do 80 € / pár. V ponuke taktiež aj iné rukavice z klubov NHL/AHL/NCAA !!! Taktiež k dispozícii repasované PRO-STOCK hokejky a iné hokejové vybavenie !!! Ak by ste mali o niečo záujem, kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo píšte na e-mail. Pozrite moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám hokejové rukavice CCM z LA KINGS 15”
Predám PRO-STOCK hokejové rukavice značky CCM z NHL/AHL organizácie LA Kings !!! Veľkosť 15” !!! Rukavice majú originál dlane, niektoré sú vo veľmi dobrom stave ako nové !!! Cena od 80-85 €/pár !!! V ponuke taktiež aj iné rukavice z klubov NHL/AHL/NCAA !!! Taktiež k dispozícii repasované PRO-STOCK hokejky a iné hokejové vybavenie !!! Ak by ste mali o niečo záujem, kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo píšte na e-mail. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.