bazár, predaj, inzercia, predám

Predám horský celo odpružený bicykel, čierno-červený, 26r

Kategória: Bicykle

Predám celo odpružený horský bicykel, DH-I Bulls, predná kotucova brzda, čierno červený, 26 kolesa, kupovaný v Rakúsku a prvý majiteľ použitý pár krat. Nevyužitý stojí
Predám horský celo odpružený bicykel, čierno-červený, 26r
Podobné inzeráty
Detský odprúžený horský bicykel EZLING BIKE 22 kolesá
Moderný detský odprúžený horský bicykel EZLING BIKE. Pre 6 - 10 ročné dieťa s výškou postavy: 120 - 150 cm. 22 palcové kolesá, hliníkové ráfiky, plášte: 22 x 2,125. Oceľový rám. Odprúžená predná vidlica. Bez prehadzovačky s 1 prevodom. Mechanické kotúčové brzdy: FANDI. Stojan. Plastové blatníky. Zvonček. Odrazky na ráme aj v kolesách. Hmotnosť: 13 kg. Všetko presne ako na obrázkoch. Nový bicykel. Vyrobený: Čína. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Bicykel je zložený aj komplet nastavený, ihneď použiteľný. Po doručení stačí nastaviť riadítko, sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Poštovné, dobierka: 12 EUR. .
Predám detský horský bicykel - odpružený - lacno
Predám detský horský bicykel - odpružený, s prehadzovačkou (2+6 koliečok) pre dieťa vo veku cca 8-15 rokov, na výšku asi 120-150 cm. Bicykel je v dobrom stave, má kolesá 24", všetko funguje ako má. Osobný odber - obec Čereňany, okres Prievidza. Cena 45 EUR.
Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny
Na predaj nový, nezložený Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny. - Ronny je všestranný balančný bicykel, ktorý vás bude sprevádzať vždy a všade – aj počas výletov! Vyznačuje sa dizajnom, ktorý umožňuje zložiť ho do kompaktnej veľkosti a vziať so sebou na cesty. Skiddou nezabudol ani na bezpečnosť a pohodlie malého cyklistu. Vďaka výškovému nastaveniu sedla a volantu sa bicykel prispôsobí aktuálnej výške dieťaťa a 12-palcové kolesá s tlmením nárazov si poradia s každým terénom. Dajte svojmu dvojročnému dieťaťu šancu na udržateľnosť hraním sa s bicyklom Skiddou Ronny! - Skladací bicykel pre mobilných rodičov Ronny je vyrobený z kombinácie hliníka a plastu, čo zaisťuje nielen vysokú pevnosť a odolnosť proti poškodeniu, ale aj výnimočnú ľahkosť (cca 3 kg). Bicykel bol vybavený riešením, ktoré umožňuje zložiť jeho konštrukciu - jediným tlačidlom minimalizujete jeho veľkosť v priebehu niekoľkých okamihov. Vďaka tomu sa zmestí do kufra aj malého mestského auta. Kombinácia ľahkosti a funkcie skladania vám uľahčí prenášanie. - Rastie s dieťaťom Tento balančný bicykel môžu používať deti od 2 rokov. Ronny má možnosť nastavenia výšky riadidiel v dvoch úrovniach (54 cm a 57 cm), ako aj nastavenie výšky sedla v rozmedzí 35,5-40 cm, vďaka čomu ho možno prispôsobiť aktuálnej výška batoľaťa. Je to tiež spôsob, ako vám bicykel bude slúžiť oveľa dlhšie. - Pohodlie a bezpečnosť pre malého cyklistu Balančný bicykel Skiddou Ronny má 12-palcové kolesá vyrobené z PU a EVA peny. Predné koleso je vybavené tlmením nárazov. Vďaka tomu bude bicykel fungovať ako na jednoduchej mestskej ceste, tak aj na lesných nerovnostiach. Profilované rukoväte zaisťujú bezpečné uchopenie a bezpečnosť, pretože sú vyrobené z protišmykového materiálu. - Viac ako len bicykel Bicykel Ronny má moderný dizajn - živé farby a potlač na sedle odkazujúca na módne terazzo určite odlišuje tento produkt. Vo vnútri balenia je navyše omaľovánka! Tento balančný bicykel bol navrhnutý tak, aby rozvíjal motorickú koordináciu, motorické zručnosti, schopnosť udržiavať rovnováhu, ako aj zmysel pre navigáciu v priestore. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripraviť dieťa na jazdu na klasickom šliapacom bicykli.
Odpružený horský bicykel Giant 24
Aktuálne do zmazania ... Predám krásny odpružený dievčenský bicykel Giant Areva 24 vhodný pre dievčatá a princezné od cca 7 rokov do 10-11 rokov. Prehadzovať sa dá pootocenim rukoväte Shimano revoshift. Vpredu 3 prevody vzadu 7. Brzdy sú rafikove. Má aj stojan. Plášte zvládnu ešte veľa kilometrov. V rámci BB a ZV môžem priviesť. Len osobný odber. Prvý kontakt emailom. Číslo je vymyslené. Rozumnej ponuke sa nebránim.
detský horský bicykel author 13,5"
Predám detský odpružený horský bicykel Author s RST tlmičom, prehadzovač Shimano, brzdy Tektro. Bicykel bol málo používaný-prvý majitel.
Horsky bicykel ROCKRIDER st 900 - 24 palcový-cerveny.
Predam horsky bicykel Rockrider st900, 24 palcovy,pre deti od 9 do 12 rokov.Farba cerveny,ram z hlinika,predne a zadne kotucove brzdy,prehadzovanie jednoprevodnik s 36 zubami a kazeta 11-34, 8 rychlosti,vidlica suntour zdvih 50 mm,predna vidlica odpruzena,stojan. Stav ako novy, treba vidiet. Cena noveho 380 teraz 290 eur. Tel..