bazár, predaj, inzercia, predám

Predám hranovaciu pásku na kuchynskú dosku

Kategória: Ostatné

Predám novú hranovaciu pásku na kuchynskú dosku / béžová, napodobenina dreva /, rozmer 4,5cm x 356 cm. Cena 7.- eur + poštovné,, alebo osobný odber v Bratislave. Nie SMS, NIE dobierka, inzerát je platný do zmazania.
Predám hranovaciu pásku na kuchynskú dosku
Podobné inzeráty
Predám 3D latexovú pásku na oči
Predam 3D dvojfarebnú latexovu mäkkú pásku na oči z jednej strany je cierna latexová a z druhej strany je tmavá metalická červená latexová (i keď na foto vyzerá byť svetlá) Pásik okolo hlavy je strieborný metalický latex - neleštené, neolejované, iba púdrované. po naolejovaní bude krásne výrazná lesklá. V prípade záujmu vyrobím aj viac.
Predám lepiacu pásku
Predam kvalitnu papierovu/maliarsku/maskovaciu lepiacu pasku zltej farby, sirka je 5cm Cena pasky 1.20€ Posielam na dobierku 1. triedou !!! Piste na mail !!! Tel. c. vymyslene !!!
natĺkacie hmoždinky pre viazaciu pásku
Predám natlkacie hmoždinky pre viazaciu pásku Tracon 5458 - 4bal., a Elematic 5456 - 6 bal ,spolu 1000 ks za 30€
Lis na cesnak TUPPERWARE
IHNED K DISPOZICII!!! NEOCENITELNY POMOCNIK V DOMACNOSTI!!! Lis na česnek, který je vyroben z pevného plastu v kombinaci s nerezovou ocelí. Jeho pomocí odkrojíte konce stroužků česneku, odstraníte slupku a česnek prolisujete. Poté výrobek snadno umyjete, protože je velmi dobře rozložitelný. Výrobek se skládá z spodní rukojeti s otvorem pro bezpečné uchopení, z ocelového pásku a z vrchní s rukojeti. Rukojeti Lisu na česnek jsou zaoblené a dobře padnou do ruky. Používání je snadné pro praváky i leváky a to dokonce i tehdy, nemáte-li v rukou dost síly. Tvar výrobku a ostré otvory v kovovém pásku usnadňují prolisování česneku téměř beze zbytku. Lze mýt v myčce na nádobí. Dbejte, aby byl výrobek otevřen tak, aby voda dosáhla do všech jeho částí. Rozmery: 17x7,5x3,5cm POZRITE SI VSETKY MOJE INZERATY SUPER CENY PARFUMOV A INEJ KOZMETIKY :-)
Dekoračný záves
Mám na predaj jeden dekoračný tieniaci záves - viď.foto, uchytenie na štipčeky(riasiacu pásku). Kupované v Home&you. Veľkosť:šírka 140cm x 250cm na výšku. Povodne bol záves na krúžka, upravené krajčírkou na riasiacu pásku. 100% tieniaci,takže vobec nepresvitá. Je ešte úplne nový,ani raz nepoužitý,akurát upravený krajčírkou. Dovod predaja je ten,že som si kúpila 3ks lebo som si myslela,že využijem všetky 3 ale nakoniec som do stredu použila záclonu. Povodná cena závesu 38€ V prípade záujmu ——> správa
Balónová výzdoba GIRLANDA - DÚHA
Dopraj svojej oslave nový rozmer. Poteš sa pestrými farbami alebo nádychom luxusu! Buď jedinečný a nezabudnuteľný. Kúp si balónovú GIRLADNU. Ponúkam na predaj balónovú výzdobu, pri ktorej stačí len nafúkať balóny jednoducho ich upevniť na pásku, ktorá je súčasťou balenia a tešiť sa z jedinečnej výzdoby na tvojej oslave, ktorá poteší nie len Teba ale aj pozvaných. Poslúži dokonca aj ako perfektné pozadie na fotenie. 1 celé balenie obsahuje dokopy 91 KS balónov ako na obrázku v tvare GIRLANDy. Balóny na ľavej strane nie sú súčasťou balenia. Foto na obrázku je ilustračné. Balenie obsahuje 5m pásku na upevnenie balónov, veľkosť GIRLANDY nie je 5m ale podľa toho ako si ju vyskladáte. Poštovné 2,50€. Dodanie v rámci SVK je 1-3 pracovné dni. Viac GIRLAND nájdeš na našom webe, ktorý práve pripravujeme.