bazár, predaj, inzercia, predám

Predám hrazdu do steny plus koleso na brucho a pružiny

Kategória: Fitness, jogging

Predám hrazdu na stenu plus koleso na brucho a pružiny na predlaktie.Len spolu. Osobny odber.
Predám hrazdu do steny plus koleso na brucho a pružiny
Podobné inzeráty
Predám univerzálnu hrazdu
Predám nevhodný dar, nepoužitú hrazdu na upevnenie do stropu alebo do steny. Pôvodná cena 50 EUR, predám za 35 EUR. V prípade záujmu prosím napísať email, telefónne číslo je fiktívne.
Samodržiaca dverná hrazda inSPORTline D-Bar
Predám málo používanú hrazdu vo výbornom stave. Iba osobný odber. Samodržiaca závesná hrazda inSPORTline D-Bar je posilňovacia hrazda, ktorá sa jednoduchým manévrom zavesí do dverových zárubní (vystupujúcich od steny). Po cvičení sa rovnako jednoduchým pohybom sníme. Výhodou samovzpernej závesnej hrazdy je okamžitá montáž a demontáž, malé rozmery a nízka cena. Hrazda D-Bar ponúka celkom 6 úchopov, ktoré poskytujú širokú škálu cvikov a prevedenie. Hrazdu možno ďalej použiť ako cvičebnú pomôcku pre cvičenie na zemi aj ako podperné úchopy pre posilňovanie prostredníctvom kľukov. Technický popis: kvalitný materiál zvýšená odolnosť 6 úchopov pre variabilitu cvičenia mäkké úchopy pre maximálny komfort povrch s ochrannou vrstvou so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu šírka úchopov: 12 cm celkové rozmery: 95 x 57 x 33 cm určené pre dverové zárubne so šírkou: 72 - 96 cm určené pre dverové zárubne s hrúbkou: 16 - 39 cm nosnosť: 100 kg
Hrazda medzi steny HALL-W1
Predám kvalitnú pevnú hrazdu medzi steny od s komplet kotviacim materiálom (chemická kotva, závitová tyč, hmoždinky/sieťky do dutej tehly, matice, prípadne šruby). Cena novej: 75€ + kotviaci materiál Dĺžka hrazdy: 104cm (celková dĺžka aj s konzolami 118,5) Priemer hrazdy: 32mm Hrazda je super ale predávam z dôvodu slabej steny do ktorej ju nemôžem namontovať.
Lavička na brucho
Predám novú polohovatelnú lavičku na brucho. Lavička je pevná a stabilná vyrobená z jakla 60x60x3 mm. Cena 250 eur. Pošlem aj kuriérom v takom prípade + cena poštovného k tomu.
Posilňovacia lavica na brucho TRINFIT Ultra
predam novu nepouzivanu lavicu na brucho povodna cena 133e. TECHNICKÝ POPIS: posilňovacia lavica na brušné svaly s možnosťou polohovania masívna oceľová konštrukcia z profilov 50 x 50 mm kvalitná povrchová úprava vypaľovaným lakom jednoduché prenastavenie sklonu lavice bezpečnostným pružinovým zaskakovadlom 12 výškových pozícii umožňuje sklon od jednoduchej úrovne pre začiatočníkov až do obtiažnej polohy pre pokročilých precvičenie priamych, spodných i bočných brušných svalov ručný úchop pre dopomoc pri doťahovaní cvikov čalúnená doska s rozmermi 98 x 27 cm, odolné čalúnenie s hrúbkou 50 mm pre väčšie pohodlie gumové nohy lavice zaručujú stabilnú polohu lavice a ochraňujú vašu podlahu vhodné pre intenzivne domáce i ľahko komerčné využitie (firemné, klubové či hotelové posilňovne) maximálne zaťaženie lavice 150 kg (vrátane uživateľa) OSTATNÉ PARAMETRE: Celková hmotnosť lavice: 17 kg Rozmery stroja - dĺžka: 152 cm Rozmery stroja - šírka: 60 cm Rozmery stroja - max. výška: 130 cm Rozmer originál balenia (d x š x v) - 140 x 30 x 13 cm Spôsob použitia podľa DIN EN 957: kategória HA
Lavička na brucho
Predám lavičku na brucho. Masívna konštrukcia z nastavením výšky a aretáciou. Sekule, mobil: