bazár, predaj, inzercia, predám

Predám investičné striebro 1000g

Kategória: Ostatné

Dobrý deň.

Mám na predaj viacero 1 kilových strieborných tehličiek. Tehličky sú rafinované slovenskou firmou Agno - Nové zámky a sú v igelitových sáčkoch.

Viem poslať na dobierku alebo osobne Trnava, Sereď a okolie.
Predám investičné striebro 1000g
Podobné inzeráty
Investične striebro 1000g
Valcambi Suisse striebro 1000g
Predám investicne striebro 1000g ihneď k odberu 1kg
Predám investicne striebro ihneď k odberu 1kg
Investičné striebro
Zdravím.ponukam na predaj investičné striebro vo váhe 1000gr Viac informácií na tel.cisle
Tehlička 1000g
Emitent: Niue Výrobca: Pressburg Mint Nominálna hodnota: 50 NZD Naklad: 5.000 Ks Rýdzosť: Ag 9999 Rok emisie: 2022 Hmotnosť: 1 kg Rozmery: 93,5 x 58 x 18,5 mm Note Coinbar zo sériovým číslom Toto spojenie bankovky, mince a tehličky má moderný dizajn a je vyrobené kombináciou razby a laserového gravírovania. //strieborne zliatky investične striebro//
Kúpim investičné zlato/striebro
Kúpim investičné tehličky alebo mince. O šperky moc nemám záujem ale dohoda možná. Ďakujem
PREDAJ - nový detektor kovov NOX TEMPLAR
Predám nepoužitý, nový detektor kovov NOX TEMPLAR. Je k nemu aj slovenský návod. Cena: 99 eur Preferujem osobný odber v Bratislave. kontaktujte ma na email: mario.bartos.jr@ Popis dodávateľa: Detekuje zlato, striebro, železo – nastaviteľný Výkonný a všestranný detektor kovov, takže môžete hľadať mince, relikty, šperky, zlato a striebro takmer kdekoľvek. Výkonný a všestranný detektor kovov, takže môžete hľadať mince, relikty, šperky, zlato a striebro takmer kdekoľvek. Detekuje všetky typy kovov. Je plne automatický detektor kovov, u ktorého je možnosť ignorovať a identifikovať bezcenné objekty. Vyhľadávacie cievka je vodotesná, takže môžete rozšíriť vyhľadávanie aj do plytkej vody. Môžete nastaviť unikátny tón požadovanému cieľu tak, aby pomohol identifikovať skryté poklady a odlíšiť ich od zbytočného haraburdu. K dispozícii je konektor pre pripojenie stereofónnych alebo mono slúchadiel a ovládanie hlasitosti. Detekuje všetky typy kovov. Váži iba 1,6kg !!! Napájanie: Používajte šesť alkalických batérií AA 1,5V.