bazár, predaj, inzercia, predám

Predám jazdené lyže SALOMON BBR 8,9 - 176cm

Kategória: Lyžovanie

Predám jazdené lyže v super stave SALOMON BBR 8,9. Lyže sú bez výrazných škrabancov a hlbokých rýh.
Sklznica aj hrany sú v super stave,bez poškodenia.
Na sklznici je spravený komplet servis (brúsenie hrán, vyrezaná štruktúra... v hodnote 25€) Hrany sú hrubé, minimálne brúsené.
Lyža má celodrevené jadro.
Je to výborná univerzálna lyža, svoj špecifický dizajn dáva lyžia výborné vlastnosti ako na zjazdovke tak aj v prašane.
Lyže priam plávajú snehom, lyžovanie je veľmi pohodlné, majú špecialnu technológiu na tlmenie nežiaducich vybracií.
Vďaka V-Shape špičke sa výborne prediera prašanom.
Lyže majú priamo v hranách vystužovacie vlákna, ktoré zabráňujú ich poškodeniu. Lyže majú veľmi dlhú životnosť.

Výška 176cm má rádius 17,2m.
Krojenie lyže je 145-89-110mm.
Viazanie je originál SALOMON Z12 DIN 4-12 do 120kg.
Viazanie je nadstavitelné na 260-365mm dĺžky podrážky lyžiarky.


Cena lyží je 95€ ,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Predám jazdené lyže SALOMON BBR 8,9 - 176cm
Podobné inzeráty
dámske SALOMON BBR 7.9 SUNLITE Vshape, ako NOVÉ
Použité dámske lyže SALOMON BBR 7.9 SUNLITE Vshape, woodcore, red + Salomon Z10 ( ako NOVÉ ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0677 Rádius a dĺžka: 79 (169cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: stred 9 (169cm); Pôvodná cena: 449€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Nová, jedinečná technologie V-Shape Budete se odlišovat Navíc si dobře zalyžujete Použité lyže Salomon BBR 7.9 2 jsou skvělý allmountainový univerzální model. S přehledem si s ním poradíte v hlubokém sněhu, ale i na sjezdovce, ať je v jakémkoliv stavu. S těmito lyžemi vás nezaskočí žádné podmínky. V-Shape inspirovaný surfingem spočívá v široké špičce vhodná do freeridu a úzké patce vhodná na sjezdovku. Celodřevěné jádro vyztužené dvěma vrstvami titanalu zaručuje skvělou stabilitu a torzní tuhost i ve vysokých rychlostech. V-Shape: široká špička vhodná do freeridu a úzká patka lyže vhodná na upravenou sjezdovku. Full Woodcore celodřevěné jádro: pro lepší torzní tuhost při vyšších rychlostech. Pulse Pad pulzní vrstva: elastomerová vrstva podél hran, která absorbuje nárazy, tím zmenšuje vibrace a zajišťuje lepší kontakt lyže se sněhem.
Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Zjazdové LYŽE: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
100 CM detské SALOMON 24hrs MONOQUE SA
Použité detské/juniorské lyže SALOMON 24hrs MONOQUE SA + Salomon L7 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0945 Rádius a dĺžka: 7,5 (100cm) Parametre: 100-65-84 (100cm) Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Univerzální sjezdové lyže pro děti od těch nejmenších až po děti větší, pro které je lyžování zejména rekreačním sportem. Zavodni lyze pro deti od 6 do 12ti let; monocoque -jednovrstva konstrukce z vlaken zpevnujicich lyzi; composite-splnuje naroky na lehkost a ovladatelnost. Juniorské lyže Salomon 24 Hours JR svým designem kopírují oblíbený model pro dospělé Salomon 24 Hours. Jsou určeny jak pro začínající děti a jejich první krůčky, tak i juniorům, kteří chtějí zdokonalit svoji techniku a vyzkoušet si jízdu po hranách. Jsou skvěle ovladatelné, aby si děti jízdu na nich opravdu užily. Technologie: Kompozitová konstrukce: díky které jsou lyže lehké a tolerují lyžařské chyby v začátcích Příjemné lyže pro radost z lyžování Povrch ošetřený proti poškrábání pro delší životnost Snadno posuvné vázání
Predám jazdené lyže SALOMON XT800 Powerline-182cm
Predám jazdené lyže v zachovalom stave SALOMON XT800 Powerline. Lyže majú kozmetické nedostatky, preto je znížená cena. Na lyžiach je pár výrazných rýh do ""živého"" no sú ošetrené, ryhy sú nalakované špecialným lakom. Taktiež na jednej z lyží chýba ochranná krytka na zadnej strane lyže. Všetko je detailne odfotené na fotkách. Okrem toho sú lyže v poriadku, sklznica aj hrany bez poškodení, vo výbornom stave. Hrany sú nabrúsené a dostatočne hrubé. Jedná sa o allmoutain lyže vhodné do každého terénu a na akýkoľvek typ zjazdovky, veľmi univerzálne lyže. Samozrejmosťou je kvalitné celodrevené jadro, vystužené dvojitou titánovou platňou. Výška lyží je 182cm a rádius je 18m. Krojenie lyže je 125-81-109mm. Viazanie lyží je originál SALOMON Z12 DIN 4-12 do 120kg. Viazanie je nastavitelné na 260-360mm dĺžky podrážky lyžiarky. Cena lyží je 75€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Predám jazdené lyže SALOMON W-Max - 165cm
Predám jazdené lyže v dobrom stave SALOMON W-Max. Lyže majú jemné škrábance od bežného používania. Na sklznici je spravený komplet servis (brúsenie hrán, vyrezaná štruktúra... v hodnote 25€) Jedná sa o výborné dámske lyže, vhodné pre pokročilé lyžiarky. Lyže sa vznačujú svojou lahkou konštrukciou a veľmi príjemnými jazdným vlastnosťami. Sú určené na upravené zjazdovky na krátke oblúky. Lyže majú drevené jadro. Výška lyží je 165cm a rádius je 15m. Krojenie lyže je 120-73-103mm. Viazanie je originál SALOMON XT10 DIN 3-10 do 100kg. Viazanie je nastavitelné na 262-382mm dĺžky podrážky lyžiarky. Cena lyží je 75€,uprednostňujem osobný odber,no po dohode pošlem aj na dobierku (+8€)
Predm lyže Salomon BBR
Predám lyže Salomon BBR 150 cm v 100% stave,lyze na upravenú aj neupravenú zjazdovku