bazár, predaj, inzercia, predám

Predám Jolanu Studio Bass

Kategória: Strunové nástroje

predám túto Jolanku v slušnom stave, hrá, treba sa s ňou trochu pohrať. Má iba drobné oderky, čo k jej veku aj patrí. Cenu si predstavujem okolo 300€, alebo výmena za niečo podobné Jolana, Neoton, Resonet + prípadný doplatok.
Predám Jolanu Studio Bass
Podobné inzeráty
Koupím baskytary Jolana D - Bass & RK Bass origo "bezpražec"
Koupím Jolanu D-Bass a RK Bass v originál bezpražcové verzi, viz foto. Třeba je máte doma, případně víte o někom, kdo je vlastní. Díky za každou informaci, region nerozhoduje.
Jolana STUDIO BASS
Predám Jolanu Studio bass stav viď.foto ... nakoľko je tu viac zberateľov predám najlepšej ponuke :)
Kúpim snímače na Jolanu Alexandra Super 3
kúpim snímače na starí Jolanu Alexandra Super 3, novšej verzie po roku 1970. Prípadne aj nefunkčné alebo iba krytky.
..:: Bass Box Warwick WCA 112 LW CE 300W 8Ohm ::..
Predám bass box Warwick WCA 112 LW CE - 1x12 Lightweight Bass Cabinet, 300 W, 8 Ohm, skoro nový, osadený Celestion Speaker + Celestion Horn. Veľmi dobre sa presadzuje v kapele. Možná výmena za Hartke Hydrive 210, alebo 410 plus môj doplatok. Warwick specs: WCA112 LW is a bass frequency mover par excellence, conceived to accompany the WCA408 LW where more power is needed. With it, your music will move more than what's in front of it. Features: Bass reflex speaker cabinet 1 x 12" Celestion speaker Impedance 8 O 1" Celestion neodymium compression HF driver 2 Dual purpose 1/4" jack and coaxial, lockable connectors Rugged metal grille 300 Watts Sensitivity: 97 dB Resonant frequency: 45 Hz Frequency range: 65 Hz - 20 kHz Dimensions (W/H/D): 530 x 550 x 430 mm (20.9 x 21.7 x 16.9") Weight: 19,7 kg / 43,4 lbs
Jolana KOLOR BASS
Predám Jolanu Kolor bass stav viď.foto ... nakoľko je tu viac zberateľov predám najlepšej ponuke :)
Jolana Superstar Bass
Ponúkam na predaj originálny kus Československej histórie: Jolanu Superstar Bass – v pôvodnom a nedobitom stave bez úprav aj s originál kufrom v prípade záujmu (+50€). Dôvod predaja: nevyužitie. Je to poctivý kus dreva, váha 5kg, lak, hmatník ani pražce nevydraté. Vhodná do kapely, pre zberateľov, či na úpravu fretless. Osobná obhliadka možná v BB/BA/RK. V prípade rýchlej dohody sa môžeme baviť o cene na mieste.