bazár, predaj, inzercia, predám

Predám kamene

Kategória: Zberateľstvo


Keď sa to vybrusi ostane krásny diamant.
Predám kamene
Podobné inzeráty
Zbieram mlynské kamene a žarnovy, ručne tepané kamene
Zbieram mlynské kamene, žarnovy. Celá SR. Pricestujem a vyplatím Vás. Ponuky do mailu. Viac info po telefóne.
Predám minerály a kamene
Predám tieto minerály a kamene , larimar,serafinit,druza krištáľ,turmalin,angelit,thulit,labis lazuli,Quantum Quattro,labradorit,čaroit.vaha je od pár gramov až po kilogramove kusy, bližšie info cez email.
Predám ezoterické kamene, liečivé, minerálne, okrasné kamene
Predám rôzne kryštály, polodrahokamy, minerály, surové, tvarované väčšie aj menšie. Cena za všetky je 200€
Minerálne kamene v hornine : Ametyst, Smaragd...
Predám svoju zbierku aj jednotlivo. Kamene sú väčšie cca veľkosť dlane. CENU NAVRHNITE? Možnosť zaslania + poštovné, alebo osobný odber. KONTAKT ak je záujem píšte Len SMS správu na Tel. č: .
Dubnické drahé opaly polodrahokami
Rozpredáme zbierku Dubnických drahých opálov polodrahokami, mliečne, krištalove, matrix. Opál je minerálom symbolizujúcim nádej je vhodný ako dar poprípade na ďalšie spracovanie, výbrus a osadenie do šperkov. Posielame aj na dobierku Slovenskou poštou. vyhľadávanie: zlato drahokami polodrahokami opál Dubnik Dubnický opál Červenica kamene minerály drahé kamene briliant diamant
Predavam kryštále hocijakého druhu
Predavam kryštále ako amethyst,citrín,ruženín.su to naramky,nahrdelniky a čisto kameňe naramky:najmenšie:1€ stredné:3€ veľké:4.50€ Nahrdelníky oby dva za kus:5.50€ A kameňe kus:2.90€ okrem tichto:lapis lazuli,veľký amethyst a malachit tie stoja za kus:9.99€ Možný je osobný odber alebo cez poštu (ak cez poštu tak plus poštovné)