bazár, predaj, inzercia, predám

Predam kameru v spatnom zrkadle do auta

Kategória: Príslušenstvo

Predam bezpečnostnu kameru v spatnom zrkadle do auta, s prislušenstvom. HD rozlisenie, micro sd karta, nocne videnie, nahravanie obrazu 14 hodin, detekcia pohybu,rotacia kamery 350°, nova, nepouzivana.

Predam kameru v spatnom zrkadle do auta
Podobné inzeráty
Predám cuvaciu kameru integrovanú v zrkadle
Predám cuvaciu kameru integrovanú v interiérovom spätnom zrkadle nové nepoužité len rozbalene
AUTOkamera FOREVER v spätnom zrkadle
Kamera v spätnom zrkadle s LCD displejom, Zrkadlo je vybavené HD kamerou s možnosťou nahrávania záznamu, detekcia pohybu,1 x predná kamera, USB kábel. Pôvodné zrkadlo nie je nutné demontovať, nový späťák sa prichytí na pôvodný.
Dashcam 10 inch Full HD kamera do auta cúvacia kamera
Predám novú 10 palcovú Full HD dashcam - kameru do auta. Predná, zadná, kábel do zapaľovača/autozásuvky, video kábel (6m) od zadnej kamery k monitoru - vnútorné spätné zrkadlo. Predná kamera 1920x1080 na vnútornom zrkadle je vysúvacia, takže dobre sadne na každé vnútorné zrkadlo. Obraz je na celú plochu, nie iba výrez ako na lacných. Zadná kamera 1280x720. Záznam súčasne aj z prednej aj zadnej kamery. Možnosť prehrávania záznamu priamo na "zrkadle". Menu je v angličtine, ale piktogramy sú ľahko zrozumiteľné. Priložím Micro SD kartu 64gb. Cena 50€. V prípade platby vopred na účet doprava na výdajné miesto zásielkovne bez ďalšieho doplatku. V prípade dobierky najprv 5€ na účet, potom dobierka 55€ na výdajné miesto zásielkovne. Tel. vymyslený.
Kamera do auta - Vehicle Blackbox DVR Kamera do auta Full HD
Predám nepoužitú kamera v spätnom zrkadle . Vehicle Blackbox DVR Kamera do auta Full HD 1080p . Popis v priloženom linku : Cena 20 € + 3 € prepravné DPD ( SK ) Kontaktovat emailom .
Parkovacia kamera
Predám prednú/ zadnú kameru v spätnom zrkadle.
Predám úplne novú full HD kameru do auta
Predám túto úplne novú, nepoužívanú kameru kameru do auta s infračerveným prísvitom pre jazdu v noci. Čierna skrinka. Táto kamera do auta (nahrávacie zariadenie) zhotovuje záznam z jazdy, pre účely dôkazov poistných udalostí, políciu a podobne. Je to komplet príslušenstvo, tak ako vidíte na obrázku teda Kamera, držiak na sklo, napájanie na 12-24V do auta, USB kábel. Technické špecifikácie: -rozmery:66-43-30mm (vrátane objektívu) -Zabudovaný G-Senzor (kamera automaticky uloží všetky dáta pri havarií) -Kamera sa automaticky spustí nahrávanie, pokiaľ zaregistruje pohyb pred autom( vhodné napríklad proti vandalom) -veľkosť displeja 1,5palca -uhol nahrávania: 170 stupňov -zhotovovanie fotografii max. 12MPX -natáčanie max v FULL HD (24snímkov sekunda), HD (30snímkov sekunda) -jazyky: angličtina, nemčina, ruština... -nahráva do formátu AVI na SD kartu max. 32GB (nie je súčasťou balenia) Cena je 29€ Možný osobný odber no po dohode môžem poslať aj na dobierku,ktorej cena je 3€.Alebo poslať peniaze vopred na účet, čím cena poštovného bude 1€