bazár, predaj, inzercia, predám

Predám keramickú karafu s pohárikmi

Kategória: Sklo, keramika

Predám zaujímavú retro keramickú karafu, dbžán so 6 pohárikmi, šáločkami. Nikdy nepoužívané, len vystavené, vhodné pre zberateľa,/cca 50 rokov/ ako zaujímavá dekorácia na chatu, alebo na ochutnávku chladeného vínka priamo vo vínnej pivnici. Cena 10 Eur.
Predám keramickú karafu s pohárikmi
Podobné inzeráty
Karafa s pohárikmi
Kúpim karafu /flašu/ s pohárikmi podobné,ako sú na foto.Jedná sa o hrubostenné sklo v rôznych farbách,najradšej komplet s pohárikmi,ale nie je to podmienka!Foto je len ilustračné! Ponuky prosím zasielať na feri838@-detailnejšie zábery!!!
Predám keramickú karafu.
Predám keramickú karafu. Krásne vzory. Neposkodená. Preferujem osobný odber. Rozmery na foto.
Krčah s poharikmi
Predám porcelanovy krčah s 5timi poharikmi z Karlovych Varov. Výška krčahu-14cm - 8€ Hlinený krčah s 6timi poharikmi. Krčah má odštrbené z okraja, výška 16cm - 5€ V prípade záujmu ma kontaktujte e-mailom.
Predam retro karafy
Predam retro karafu 2l +:5 poharov za 14 eur,medovu 0.5l za 5 eur,karafu 0.5l so zltym + 6 stamprli za 13 eur ,karafu samotnu so zltym za 5 eur a so zelenym za 3 eura.Posielam aj postou.Sered
Keramický džbán s pohárikmi
Predám keramický džbán s pohárikmi (6ks), džbán má výšku 22 cm, poháriky 9,5 cm. Cena za sadu je 20 Eur. Taktiež predám samostatný džbán tmavohnedej farby za 3 Eur. Všetko je bez poškodení. NA SMS NEREAGUJEM.
Ryba s pohárikmi /K/
Predám rybu /asi porcelán/ so šiestimi pohárikmi /malé rybky/. Nepoškodené.