bazár, predaj, inzercia, predám

Predám klávesnice

Kategória: Ostatné drobné

Predám klávesnice TESLA
TS5210001 = Súprava 2x6 tlačítok: 0-9 * enter
TS5230000 01 31 = Tlačítková súprava 3x7 tlačítok 0-9 a ďalšie
2WK51600 2WA 398 14 01 B1 = 4x4 tlačítka 0-9 a ďalšie
Z každej mám viac kusov.
Predám klávesnice
Podobné inzeráty
Samsung bezdrotova klavesnica VG-KBD1000
Predam malo pouzivanu, v 100% stave bezdrotovu klavesnicu: Samsung VG-KBD1000 Využívajte smart televízor skutočne naplno. Surfovať po internete a sociálnych sieťach, hľadať videá na YouTube alebo vo videotékach... to všetko síce môžete robiť aj s klasickým ovládačom, ale pohodliu plnohodnotnej klávesnice sa nič nevyrovná. Vďaka bezdrôtovému prevedeniu (Bluetooth 2.1) sa môžete pohodlne usadiť kdekoľvek v miestnosti, či už preferujete stôl, alebo pohodlné kreslo.  Vstavaný touchpad Ako sa najlepšie orientovať v šikovnom menu súčasných televízorov, ktoré sú plné ikoniek a ponúk? Myšou... A ako sa vyhnúť nutnosti balancovať na kolenách bezdrôtovou myšou? Stačí použiť vstavaný touchpad na klávesnici VG-KBD1000. Touchpad je kvalitný, dobre reaguje, a ovládanie teleívzora aj aplikácií bude pohodlné a spolahlivé.  Klávesnicu tiež môžete pripojiť k smartfónom Samsung, tabletom a telefónom. Písanie bude radovo pohodlnejšie a rýchlejšie než na displeji, nebudete musieť odchádzať k počítaču ani pri písaní dlhého e-mailu. A ani tým výbava klávesnice nekončí. Geniálnym detailom je sada „ovládačových“ tlačidiel pod touchpadom. Vďaka ním môžete priamo z klávesnice napríklad meniť hlasitosť, prepínať kanál, alebo televízor vypnúť. 
PC klávesnice HAMA
Hama RF 2200 53818 (klávesnica) Bezdrôtová klávesnica SK / CZ layout s tichým chodom a myš s nano receivrom. Má vodeodolnú konštrukciu, praktické nastavenie výšky a laserom vypálené písmená pre dlhšiu životnosť. 2,4 GHz rádiová tech.pre spolahlivý a nerušený prenos signálu s dosahom až 8m. Velmy malý USB receiver je vhodný pre stálu inštaláciu vo vašom notebooku, alebo PC. Cena: 8 eur Hama SE 3000 (myš + klávesnica) set pozostávajúci z bezdrôtovej klávesnice a bezdrôtovej myši USB prijímač sa dá ukryť do tela myši a ľahko prenášať samostatný on/off vypínač šetrí batérie myši klávesnica je odolná voči ošpliechaniu vodou (odvodné kanáliky) laserom vypálené znaky klávesnice s vysokou odolnosťou senzor myši s vysokým rozlíšením pre ľahké a plynulé ovládanie kurzoru multimediálne tlačidlá pre ovládanie hudby, videa a internetu plnohodnotná klávesnica s nízkym (notebookovým) zdvihom 2.4 GHz rádiová frekvencia pre nerušený prenos signálu nie je potrebná inštalácia ovládačov operačný systém: Windows XP/Vista/7/8 trojtlačidlová myš klávesnica so 105 klávesami dosah: 8 m cena: 15 eur Jedná sa o nový výrobok, nepoužitý, nevystavený. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslené... Pri kliknutí na meno sa Vám zobrazia aj ďalšie inzeráty !
Predam mechanicke herne klavesnice SPC Gear
Predam tieto dve mechanicke klavesnice, plne funkcne, minimalne pouzivane. Obe maju KAILH spinace (jedna modre a jedna hnede) a plne RGB podsvietenie. Osobny odber BA, alebo poslem postou po platbe vopred. Samostatne kazda 20 EUR, ak zoberiete obe, dokopy 35 EUR.
Predám bezdrôtový kompaktný set klávesnice a myši Rapoo 8000
Predám bezdrôtový kompaktný set klávesnice a myši Rapoo 8000. Set je používaný, ale stále v dobrom a funkčnom stave. Myš má ľavé tlačidlo trochu vyklikané, ale nerobí to veľký alebo častý problém. Originálne balenie.
AKCIA - BT RFID kódová klávesnica s fingerprint senzorom
Ponúkam nové NFC Bluetooth klávesnice so senzorom RFID čipov/kariet a snímačom odtlačkov prstov. Klávesnicu možno použiť samostatne ako prístupovú na otváranie vchodových dverí/brány alebo v spojení s napr. s video vrátnikom. Vlastnosti: 1.) Dotyková/podsvietená/kapacitná klávesnica. 2.) Hlasová komunikácia (v angličtine). 3.) Kapacita 1000 užívateľov a 100 odtlačkov prstov. 4.) Každému užívateľovi sa dá priradiť jedinečný prístupový kód, jedinečný RFID čip/karta a jedinečný odtlačok prstu (max. 100 odtlačkov). 5.) Podpora Bluetooth komunikácie a jednoduchej konfigurácie pre spojenie klávesnice s mobilnou aplikáciou Android/iOS. 6.) Integrovaná RFID 13,56 MHz čítačka čipov/kariet. 7.) Možnosť vygenerovať v aplikácii jedinečný číselný kód s obmedzenou časovou platnosťou napr. pre kuriéra. 8.) Nastaviteľná doba zopnutia relé v aplikácii 9.) Nastaviteľná hlasitosť hlasovej komnunikácie a hlasitosti tlačidiel v aplikácii 10.) Záznamy otvárania zámku dostupné v aplikácii (kto, kedy a akým spôsobom odomkol zámok) 11.) Wiegang výstup. 12.) Releový výstup NO/NC pre priame ovládanie magnetu. 13.) Vstup pre odchodové tlačidlo. 14.) Možnosť inštalácie do vonkajšieho prostredia - krytie IP67. 15.) Napájanie 12V DC. Prezentačné video YTB kanál NETCOMO resp. Záruka 2 roky + faktúra s možnosťou odpočtu DPH.
Klavesnica ku Gsm alarmu
RFID bezdrátová klávesnice ke GSM alarmům, která umožňuje vzdáleně ovládat Váš domácí alarm. Klávesnice slouží zároveň jako čtečka RFID čipů pro odemykání/zamykání elektrických zámků. Součástí balení jsou 2 RFID čipy. Základní funkce: Ovládání domácího alarmu: ARM (alarm zapnut) DISARM (alarm vypnut) HOME MODE (častečná aktivace) SOS tlačítko Zvonek Přístupový systém RFID - snadná registrace nového uživatele, až 8 uživatelů (čipů) Pro ovládání zámku je možné využít 2 možnosti: RFID čip nebo heslo / RFID+heslo Technická specifikace: Napájení: 12 V (zdroj součástí balení) Stand-by proud: 20 mA Pracovní proud: 36 mA Napětí záložní baterie: 7,2 V RFID frekvence 125kHz (součástí 2ks zkušební,popis z internetu zaruka s dokladom