bazár, predaj, inzercia, predám

Predám klietku málo pouzivanu

Kategória: Vtáctvo

Málo používaná klietka 50x47cm
Predám klietku málo pouzivanu
Podobné inzeráty
predám klietku
predám klietku - [5.7. 2023] predám klietku-troj box-dlžksa-102cm,šírka 50 cm,výška-183cm-delno 3x,pletivo Garden 16x16x1,2mm,výsuvné pozinkované šuplíky,otočné dvojité pulty 350mm,používaná 1.rok mal som v nej agapornis etiopsky,klietka je vhodná pre andulky,kanáriky,agapornisy a pre iné vtáctvo cena dohodou.
Predám klietku spolu s príslušenstvom
Predám úplne novú, týždeň používanú klietku v rozmere 54x34x75 cm. Súčasťou klietky sú dve misky/napájadlá. V cene je aj ďalšie dodatočne kúpené vybavenie: - 1x šrobovacia miska - 1x bidielko z dreva 20cm - otvorené vrecko s podstielkou (piesok)
Predám klietku
Predám používanú železnú klietku, spodok klietky je z dreva. Rozmery: výška 100cm, šírka 72,5cm x 54cm. Tel.č.
Klietka
Predám používanú, ale čistú klietku s takmer novým vybavením podľa obrázka. V klietke je položená aj sieťková obruba, ktorá sa naťahuje na spodok a kryje klietku po dvierka, aby nebol neporiadok okolo klietky. Vhodná pre drobné vtáctvo, andulky. Kontakt prednostne sms: , alebo e-mail: editabertova@
Predám papagája, klietku a voliéru
Predám papagája + klietku + voliéru. Papagáj je vydarený jedinec, veľmi spoločenský, naučený na fyzický kontakt, má rád deti. Predám iba všetko spolu za 100,-€.
Predam klietku
Predam klietku novu (cena bez dobierky)v43h25š36