bazár, predaj, inzercia, predám

Predám klietky pre škrečky

Kategória: Chovateľské potreby

Predám dve používané klietky značky Ferplast pre škrečky aj s výbavou v dobrom stave. Jedna klietka 28x42cm druhá väčšia 32x48cm. Cena menšej 15€ a väčšej 25€. Pri kúpe oboch je cena 30€. Pôvodná cena bola za obe aj s výbavou 80€.
Predám klietky pre škrečky
Podobné inzeráty
Klietka pre škrečky s príslušenstvom
Predám klietky pre škrečky s príslušenstvom. 1x klietka veľká (š35xhlb.50xv24) s poschodím a tunelmi. 1x malá klietka (š25xh38xv25). 2x koleso na behanie (jedno väčšie a jedno menšie. 2x napájačka. 1x guľa na výbeh plastová. 1x prepravka pre škrečky.
Predám veľkú klietku Ferplast pre škrečky - 2 kusy
Predám veľké klietky Ferplast Milos Medium Flowers pre škrečky a hlodavce. Limetková farba. Rozmery 54,6x37,7x26,2cm. Kupovaná za: 39€. Klietky sú použivané, nepoškodené, komplet príslušenstvo ako na foto. Domček, miska, kolotoč 2x, napájačka a poschodie. Vhodná pre dva a viac škrečkov. Cena za klietku - 22€. V prípade zaujmu pošlem foto. Ak nedvíham, kontakt ma na mail. Osobný odber NR. Inzerát platí do zmazania
klietky na prepelice a prepelice
Predám profi klietky na chov japonských prepelíc. Veľká 200 cm široká klietka má štyri oddelenia a je na cca. 50 - 60 prepelíc, cena 130 eur. Stredná 90 cm široká klietka má 2 oddelenia a je na 25-30 prepelíc, cena 75 eur. Klietky sú vybavené automatickými napájačkami, hrantíkmi tvarovanými proti vyhŕňaniu krmiva a plechmi na zachytávanie trusu. Veľkou výhodou je, že vajíčka sa ihneď po znesení vykotúľajú dopredu do zásobníka a tak nie sú znečistené trusom, ako sa to stáva napr. pri chove prepelíc na voľnej ploche... Klietky sa ľahko obsluhujú, udržiavajú, sú trváce a celkovo mám s chovom prepelíc v týchto klietkach dobré skúsenosti... Klietky sa dajú naukladať do stojana nad seba, tak ako je to vidno na prvých troch fotkách a tak vytvoriť sústavu na chov prepelíc. Na predaj sú aj prepelice na začiatku znášky, cena 5 eur za sliepočku a 3 eurá za kohútika a krmivo pre prepelice v znáške bez GMO a chémie.
klietky pre škrečky
Predám používané klietky pre škrečky aj s výbavou v dobrom stave. Iba osobný odber v BA. A (modrá) - 50 eur B (červená) - 15 eur C (žltá) - 15 eur D (bordová)- 20 eur
Klietka pre škrečky s plexisklom
Predám novú klietku pre škrečky. Klietka má plexisklo,piliny nevypadávajú von z klietky. Rozmer klietky: 58 x 38 x 25 cm (Š x D x V)
Predám klietku na škrečky s tunelom
Predám klietku na škrečky s tunelom, rozmery 45x28x35 (cm), s príslušenstvom tak, ako je na fotkách. Detail nájdete na K tomu ako bonus menšia klietka (35x23x20) a mix rôznej potravy pre škrečky. Len osobný odber - ZV, BB, ZH.